Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Guardiola udtrykker stor beundring for Lars Friis' Sparta Prag før vigtigt CL-møde

Guardiola udtrykker stor beundring for Lars Friis' Sparta Prag før vigtigt CL-møde
Guardiola udtrykker stor beundring for Lars Friis' Sparta Prag før vigtigt CL-mødeAlan Martin / Actionplus / Profimedia
Pep Guardiola har stor respekt for Sparta Prags offensiv. Det siger han før mødet med Lars Friis og co.

Manchester City-manager Pep Guardiola er imponeret af det spil, som Lars Friis har formået at få det tjekkiske mesterhold Sparta Prag til at spille på Europas største scene.

Det siger Guardiola efter at have brugt to dage på at nærstudere Friis' mandskab inden onsdagens møde i Champions League.

Sparta Prag står noteret for fire point i turneringen efter at have åbnet med en 3-0-sejr hjemme over RB Salzburg og dernæst spillet 1-1 ude mod Stuttgart, sidste sæsons nummer to i Bundesligaen.

Det er særligt tjekkernes offensive spil, Manchester City skal tage sig i agt for, mener den spanske stjernetræner.

"Jeg kendte ikke Sparta Prags styrker indtil for to dage siden, men efter at have kigget grundigt på dem de seneste to døgn har jeg fået indtryk af, at de er gode."

"De skabte eksempelvis mange chancer ude mod Stuttgart", siger Guardiola på et pressemøde ifølge Reuters.

På papiret ligner mødet med Lars Friis og co. en overkommelig opgave for et stjernespækket Manchester City.

Guardiola fastslår, at han ikke kommer til at spare hverken et halvt eller et helt hold, for det er netop i en hjemmekamp mod Sparta Prag, der ikke er råd til at fejle i Champions Leagues nye ligaformat, mener han.

"Det er vitalt for os at vinde vores hjemmekampe, for ellers bliver det svært at komme i top-8 (og gå direkte i ottendedelsfinalen, red.). Det er vores mål, og det kommer vi til at jagte", siger Guardiola ifølge AFP.

Hans mandskab står noteret for fire point efter de to første spillerunder. Senere i ligaspillet venter vanskelige udekampe mod Sporting CP, Juventus og PSG.

Før mødet med Sparta Prag er Manchester City ubesejret i alle turneringer i denne sæson. Det vidner om, at holdet stadig har en enorm sult, selv om holdet i maj kunne fejre det fjerde engelske mesterskab på stribe, siger Guardiola.

Foruden cheftræner Lars Friis er der en række andre danskere i Sparta Prag.

I spillertruppen finder man målmanden Peter Vindahl Jensen samt stopperne Mathias Ross og Asger Sørensen. Jens Berthel Askou er assistenttræner, mens Christian Clarup er fysisk træner.