Guardiolas tropper får ikke hul på bylden: Stærke Inter skaffer flot point i Manchester

Ilkay Gündogan havde onsdag aften chancen for at skaffe Manchester City tre point mod Inter, men tyskerens hovedstød blev reddet af Yann Sommer.Oli Scarff/AFP
Inter leverede en helstøbt indsats mod Manchester City og fik en fin CL-indledning med 0-0 i England.

Det var en gentagelse af Champions League-finalen fra 2023, som for Manchester City og Inters vedkommende markerede åbningen på dette års udgave af Europas fineste klubturnering.

Dengang vandt City finalen 1-0, men efter et kampbillede tæt på identisk med det fra finalen forrige sommer fik Inter fortjent et point med hjem fra England onsdag efter 0-0.

Simone Inzaghi havde sendt et kompakt Inter-mandskab på banen i Manchester med klare dessiner om, at de små rum mellem kæderne på egen banehalvdel skulle lukkes helt og aldeles ned.

Det gav masser af boldbesiddelse til City, men spillet var for langsomt, og Inter havde ikke de store problemer med at holde favoritterne på afstand af Yann Sommers mål.

Samtidig lykkedes det en del gange italienerne at fange City langt fremme og komme afsted i kontrastød. Især Marcus Thuram fik et par udmærkede chancer, men han afsluttede dårligt.

Manchester City sad onsdag på spil og chancer, men kunne ikke nedbryde Inters stærke forsvar.Flashscore

Mod halvlegens slutning kom City frem til et par chancer, men der faldt ingen mål før pausen.

Kevin De Bruyne fik et skrub kort før pausen og kom ikke ud til anden halvleg. Savinho blev også taget ud, og i stedet skulle Ilkay Gündogan og Phil Foden forsøge at øge tempoet i City-offensiven.

Effekten lod vente på sig, men 20 minutter før tid var det netop de to, som kombinerede i feltet og satte Foden op til en stor chance. Fra ti meter afsluttede han dog svagt.

Inter fik stadig også sine chancer på kontrastød, og skulle der være faldet et mål, kunne det lige så godt være til gæsterne.

I slutminutterne var det dog City, som var nærmest sejren med et par store hovedstødschancer til Ilkay Gündogan.