Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Harry Kane som firedobbelt målscorer i potentiel afskedskamp mod Shakhtar

Harry Kane stod for fire mål i mulig afskedskamp for Tottenham.
Harry Kane stod for fire mål i mulig afskedskamp for Tottenham.AFP
30-årige Kane er rygtet til at være på nippet af en transfer til Bayern München, men det var ikke at se i søndagens træningskamp mod Shakthar Donetsk, som Tottenham vandt med 5-1.

Bayern skal efter forlydende have afsendt et tilbud på 800 millioner danske kroner i retning af Tottenhams bestyrelsesformand Daniel Levy, og anfører Kane er åbenbart meget forhippet på at komme ud at kæmpe om mesterskaber og Champions League-guld som spydspids for de tyske rekordmestre.

I den næstsidste træningskamp inden sæsonstart i Premier League lagde Spurs hos til Shakhtar Donetsk for at samle penge ind til den humanitære krise i Ukraine som følge af Ruslands invasion. 

Her viste Kane sin vanlige målnæse, da han satte imponerende fire mål ind, før han efter 80 minutter blev skiftet ud til højlydt hyldest fra klubbens fans, der lod ham vide, at de gerne ville have, at han blev.

Dane Scarlett, der kom ind i stedet for Kane, satte målet til slutresultatet 5-1 ind, kort før kampen blev fløjtet af.

Kanes kontrakt udkøber næste år, så da han tilsyneladende ikke vil forlænge, er det Levys sidste mulighed for at tjene store penge på angriberen.

Sky Sports rapporterer, at Bayerns tilbud udløber fredag.