Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Inter-keeper vil forsvare "med alt hvad vi har" for at stække målmaskinen Haaland

Inter Milans schweiziske målmand #01 Yann Sommer deltager i en pressekonference
Inter Milans schweiziske målmand #01 Yann Sommer deltager i en pressekonference Oli SCARFF / AFP
Inter Milans målmand Yann Sommer er overbevist om, at hans hold kan forhindre den målfarlige Erling Haaland i at score, selvom de fortsat er på vagt over for Manchester Citys andre offensive trusler.

De italienske titelholdere Inter skal møde den formstærke Haaland, når de onsdag indleder deres seneste Champions League-turnering på udebane mod City, det hold, der slog dem i finalen i 2023.

Haaland har allerede scoret ni mål, herunder to hattricks, i Citys første fire Premier League-kampe i sæsonen, og den 24-årige norske angriber er nu oppe på svimlende 99 mål i blot 103 kampe for de engelske mestre.

Men den tidligere schweiziske landsholdsspiller Sommer tror, at Inter kan forhindre, at Haaland når op på 100 mål for City på onsdag.

"Alle spørger til Erling Haaland," sagde Sommer på et pressemøde før kampen på Etihad Stadium tirsdag. "Han er en af de bedste angribere i branchen."

"Han er stærk, hurtig og har et godt skud. Jeg har spillet mod ham flere gange, og jeg ved, hvordan han spiller. Jeg kender hans stil, og jeg vil forsøge at give ham en stor udfordring.

"Men vi skal ikke bare stoppe Erling Haaland - vi skal også stoppe Manchester City. Han får bolden fra spillerne omkring ham. De har masser af kvalitet."

Sommer tilføjer: "Men vi har masser af kvalitet på vores side, vi forsvarer vores mål med alt, hvad vi har, og vi er hårde i duellerne."

"Vi forbereder os godt på alle angriberne. Vi vil forsøge at få vores idéer ud på banen, og så bliver det en god kamp."

Sommer var ikke i Inter, da klubberne sidst mødtes i Champions League-finalen i 2023 i Istanbul, hvor Rodri scorede kampens eneste mål, da City blev kronet som CL-mestre for første gang i deres historie.

Inter-træner Simone Inzaghi forventer endnu et hårdt opgør, men insisterer på, at denne kamp - de to holds første i turneringens nye ligafase - ikke har noget at gøre med at gøre gamle regnskaber op.

"Det handler ikke om hævn," siger Inzaghi.

"Det er ikke en finale. Jeg fortryder ikke den finale, for jeg ved, at holdet gav alt. Vi kender alle til City. De er ekstremt velorganiserede, stærke og spiller på hjemmebane. Vi ved, hvad vi skal gøre - vi skal give den hele armen. Alle ved, at vi spiller mod et rigtigt tophold."