Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kent Nielsen før FCK-kamp: "Det bliver en udfordring uanset hvem de stiller med"

Kan Silkeborg gøre det onde ved de forsvarende danske mestre?
Kan Silkeborg gøre det onde ved de forsvarende danske mestre?Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Det bliver bestemt ikke nemt for Silkeborg lørdag eftermiddag, når de gæster Parken på Østerbro, hvor Superligaens førerhold venter.

Det ser ud til, at Silkeborg er kommet godt i gang med sæsonen. Efter nederlag i de første to kampe har klubben hentet syv point i de seneste tre kampe. I sidste weekend slog de FC Nordsjælland, som ellers havde vundet samtlige kampe inden da. Samme historie gør sig gældende lørdag i kampen mod FC København.

FCK har nemlig vundet alle kampe i sæsonen indtil videre, og det bliver derfor sandsynligivs svært for Silkeborg i Parken. Københavnerne har dog spillet Champions League-kvalifikation i midtugen, og det skal de igen i den kommende uge. Det er derfor ikke sikkert, at Jacob Neestrup starter med de samme 11 på banen, som også startede tirsdag i Polen.

Selvom FCK skulle skifte på nogle pladser, så forudser Silkeborg-træner, Kent Nielsen, en voldsomt svær kamp.

"FCK stiller nok ikke med det samme hold som mod Rakow, men uanset, hvilket hold, som FCK stiller med, så bliver det en udfordring." siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Silkeborg-bossen mener, at et hold som FC København har så meget kvalitet i hele truppen, at deres niveau ikke falder synderligt ved udskiftning.

"FCK og nogle af de andre store klubber kan stille to Superligahold, så vi må se, hvad de sætter på banen, men vi ved godt, at det bliver svært."

Kampen mellem FCK og Silkeborg bliver fløjtet i gang klokken 16.