Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kjær før returkamp i Napoli: "Aftener som denne er grunden til vi spiller fodbold"

Simon Kjær i kamp mod Napoli på San Siro i den første kamp mellem de to hold
Simon Kjær i kamp mod Napoli på San Siro i den første kamp mellem de to holdProfimedia
Simon Kjaer har fortalt sine holdkammerater hos AC Milan,at de skal nyde Champions League-kvartfinalen med Napoli. »Man ved aldrig, hvornår denne mulighed kommer igen. Aftener som denne er grunden til, at vi spiller fodbold.'

"Man ved aldrig, hvornår denne mulighed kommer igen. Aftener som denne er grunden til, at vi spiller fodbold"

Ismael Bennacers mål på San Siro har givet milaneserne en spinkel 1-0 føring før returmødet ​​selvom ophævelsen af ​​reglen om udebanemål betyder, at hvis kampen ender uafgjort samlet i ordinær spilletid, så skal kampen afgøres i forlænget spilletid.

"Vi er meget glade for at være her, vi fortjente denne chance, og sidste gang vi var på dette stadion, gik det godt, så vi håber at gentage det," sagde danskeren på mandagens pressemøde forud for kampen tirsdag aften kl. 21.00 dansk tid på Diego Armando Maradona Stadion. 

"Vi vil møde Osimhen, ligesom vi møder andre angribere. Det er aldrig kun arbejdet for én forsvarsspiller, det er teamwork og den største respekt.”

Kjaer, der er den mest erfarne forsvarsspiller i truppen, blev spurgt til, hvilke råd han havde givet de yngre spillere på holdet.

"Man ved aldrig, hvornår denne mulighed kommer igen. Det er aftener, der bliver hos dig resten af ​​dit liv, uanset om de er gode eller dårlige. Det er derfor, vi spiller fodbold."

“Den anden aften på San Siro var en af ​​de bedste oplevelser i min karriere med vores fans. Det bliver anderledes i morgen, men det giver dig en oplevelse, som du ikke kan finde andre steder.”

Kjaer ankom til Milan i januar 2020, da AC Milan havde ikke spillet i Champions League i syv år, men i april 2023 står du nu på randen af ​​semifinalerne.

“Det har været en af ​​mine barndomsdrømme at spille for Milan. Rejsen, vi har haft med denne trup og træner, er en drøm, og jeg havde ærligt talt ikke forventet, at den ville gå så hurtigt. Jeg tror, ​​at en af ​​de ting, der har gjort forskellen er træneren, som hver dag presser os til at fortsætte fremad og fokusere på det næste mål, vi kan opnå.

"Jeg vil indrømme, at ingen af ​​os troede, at vi ville være her blot tre år senere."