Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Klopp lovpriser Liverpools præstation efter storsejr over Leeds

Klopp var tilfreds med 6-1 sejren over Leeds
Klopp var tilfreds med 6-1 sejren over LeedsPhoto by Oli SCARFF / AFP
Liverpools 6-1 sejr mod Leeds United på Elland Road i mandags var deres bedste præstation i sæsonen ifølge manager Jürgen Klopp, som ikke har udelukket at skulle slås om en plads i Champions League i de sidste uger af sæsonen.

Sejren var Liverpools første i seks kampe i alle turneringer, siden de slog Manchester United med 7-0 i begyndelsen af marts, da de påførte nedrykningstruede Leeds, et rekordstort nederlag i Premier League på hjemmebane.

"Jeg synes, det er den bedste kamp, vi har spillet i denne sæson set fra alle forskellige perspektiver," sagde Klopp til Sky Sports. "Vi fremtvang en masse fejl, sensationelle mål og kontrapres, den bedste kamp i lang tid".

Stats på kampen
Stats på kampenOpta by Stats Perform

"Der var et par svære øjeblikke, vi indkasserede et unødvendigt mål, men disse ting sker. Bortset fra det havde vi kontrol over kampen."

Liverpool har også slået Bournemouth 9-0 og Rangers 7-1 i Champions League i denne sæson, men Klopp sagde, at han altid vil bedømme sine spillere på præstationer frem for antallet af mål de scorer.

"Jeg er ligeglad med at score seks mål, det handler om præstationen. Det var en vinderpræstation," sagde han.

"Vi kan være super offensivt orienterede, hvis vi reagerer i det rigtige øjeblik. Jeg kan ikke forklare, hvorfor vores kontrapres ikke fungerede (tidligere på sæsonen), men i aften klikkede det.

Kampens målscorere
Kampens målscorereFlashscore

"Jeg er ikke sikker på, hvor mange mål vi scorede, efter at vi vandt bolden tilbage - det gør hele forskellen."

Liverpool er ni point efter Newcastle United, der ligger på den fjerde Champions League-kvalifikationsplads, og Klopp sagde, at det eneste, de kan gøre, er at blive ved med at vinde i deres otte resterende kampe og håbe på, at holdene over dem kikser.

"De kan vinde alle deres kampe, og vi kan vinde alle vores kampe, og der er ingen chance for at ændre noget," sagde han. "Vi er nødt til at spille rigtig god fodbold. Hvis vi gør det, vil vi få resultater, og så ser vi, hvor vi ender i tabellen."