Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Kompany træt af forspildte chancer i Champions League-nederlag til Barcelona

Reuters
Bayern led sit andet nederlag i træk i turneringen.
Bayern led sit andet nederlag i træk i turneringen.REUTERS / Albert Gea
Bayern Münchens manager Vincent Kompany (38) sagde, at hans hold betalte prisen for forspildte chancer, da de tabte 4-1 til Barcelona i Champions League onsdag, deres andet nederlag i træk i turneringen.

Kompany sagde, at hans hold ikke havde været i stand til at få mest muligt ud af de chancer, de skabte, efter at Harry Kanes flugter udlignede Raphinhas åbningsmål, og i stedet lod døren stå åben for, at Barca kunne komme foran igen og dræbe kampen med hurtige kontraangreb.

"Jeg tror, at en meget, meget enkel analyse, jeg kan lave, er, at når man har kontrol over en kamp, og man har så meget boldbesiddelse på et sted som i dag mod et hold som det, vi spillede mod i dag, så skal man bruge muligheden for at tage momentum fra modstanderholdet," sagde Kompany på et pressemøde.

"Den måde, det gik på i starten af første halvleg, var det, vi troede, vi kunne opnå i denne kamp. Det var der, det føltes, som om vi kunne vinde kampen. Vi følte, at det kunne vende til vores fordel. Men i afgørende øjeblikke blev vi overhalet, og derfor er resultatet ret tungt. Vi spillede mod et godt hold, men vi har ambitioner om at vinde disse kampe, så i dag ved vi, at vi skal lære af denne kamp, så vi er stærkere fremover."

Bayern ligger på 23. pladsen i Champions League med tre point efter tre kampe.