Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medier: Bayern-profiler endte i klammeri efter nederlag

Medier: Bayern-profiler endte i klammeri efter nederlag
Medier: Bayern-profiler endte i klammeri efter nederlagPhoto by Paul ELLIS / AFP
Frustrationerne kogte angiveligt over for to af Bayern Münchens spillere efter tirsdagens nederlag på 0-3 til Manchester City i Champions League.

Ifølge tyske Bild, Sport1 og Sky Germany havnede offensivspillerne Sadio Mané og Leroy Sané i håndgemæng, efter at de også havde været i diskussion på banen.

Sky skriver, at Sane havde en blodig læbe efter episoden, og at de to profiler skulle adskilles af holdkammeraterne i omklædningsrummet.

Da holdet landede i München, blev Mané ifølge samme medie hentet af en privat chauffør, mens Sané fortsatte med holdbussen.

Der var ellers ikke meget splid at spore i kommentarerne fra den nytilkomne Bayern-træner, Thomas Tuchel, efter opgøret.

Tuchel udtrykte stor begejstring for den præstation, som tyskerne leverede i det klare nederlag.

"Selvfølgelig er resultatet lidt bittert for os. Jeg forelskede mig lidt i mit hold i dag med den præstation, det leverede. Selv om det lyder mærkeligt, var det rigtig sjovt", sagde han ifølge BBC til Prime Video.

Bayern var i perioder godt med mod Manchester City, men et drømmemål af midtbanespilleren Rodri samt et par store fejl fra Bayern München blev udslagsgivende.

Allerede onsdag i næste uge er der returopgør i kvartfinalen.