Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

PSG opmærksom på PSV's imponerende resultater på hjemmebane

Enrique på sidelinjen mod Strasbourg
Enrique på sidelinjen mod StrasbourgStephanie Lecocq / Reuters
Hollandske PSV Eindhoven har endnu ikke vundet i denne sæsons Champions League, men deres hjemlige form gør dem til en farlig modstander, fortæller Paris St Germains træner Luis Enrique (54) mandag.

PSV tabte deres åbningskamp i Champions League til Juventus og spillede uafgjort hjemme mod Sporting i kamp to, men i deres forsøg på at forsvare deres titel i Æresdivisionen har de vundet alle ni ligakampe i denne sæson og scoret 29 mål undervejs.

"Jeg synes, at der med det udvidede Champions League-format er mange hold med et meget højt niveau," sagde Luis Enrique på pressemødet forud for tirsdagens hjemmekamp mod PSV.

"I sidste sæson var de det bedste hold i deres hjemland, og de har fået en utrolig start på sæsonen, når man ser på statistikkerne."

PSG-træneren forventer da også, at det bliver en vanskelig kamp mod det hollandske storhold. I weekenden vandt PSG 4-2 over Strasbourg, og Luis Enrique tror, at kampen kan minde om det komme opgør mod PSV.

"De er uden tvivl et hold på topniveau. Jeg tror, det bliver en kamp, der ligner den mod Strasbourg," siger han.

"Det bliver svært for os på grund af deres måde at spille på. De spiller langt væk fra deres eget mål. De presser godt og scorer mål, og de to mål, de scorede, var efter højt pres."

"De hollandske hold spiller rigtig god fodbold, og PSV ved, hvad de skal gøre med bolden."

Efter PSV har franskmændene kampe mod Atletico Madrid og Bayern München, men Luis Enrique ser ikke længere end til de hollandske mestre.

"Den næste kamp er altid den vigtigste, for det er den, du kan kontrollere," siger spanieren.

"Med det nye format i Champions League er hver hjemmekamp endnu vigtigere. Det gælder også for PSV."

PSG vandt deres åbningskamp 1-0 over Girona, inden de tabte 2-0 til Arsenal, men manageren er tilfreds med, hvordan hans hold klarer sig generelt.

"Jeg synes, vi spillede rigtig godt mod Girona. Jeg forstår, at vi ikke konkurrerede på den måde, vi ønskede mod Arsenal, men jeg var tilfreds med det, jeg så," fortæller Luis Enrique.

"Det gælder for hele sæsonen."