Rundens CL-hold: Dansk plankeværk og storspillende Dortmund-offensiv dominerer

Dortmunds Karim Adeyemi gav Kasper Schmeichel grundlag for mareridt i en længere periode.
Dortmunds Karim Adeyemi gav Kasper Schmeichel grundlag for mareridt i en længere periode.BERND THISSEN/DPA/dpa Picture-Alliance via AFP
Rundens hold i Champions League er klar, nu hvor anden spillerunde er færdigspillet. Vi har her på Flashscore udvalgt de 11 bedste spillere fra spillerunden ud fra vores interne karakterskala og derpå sat dem op i en 4-2-3-1-formation.

Og i denne udgave af rundens hold er der blandt andet blevet plads til en dansker som sidste skanse i målet (det er ikke Kasper Schmeichel), såvel som at det er blevet til en sjælden præstation, der var et 10-tal på karakterskalaen værd, da Dortmund skød netop Kasper Schmeichel og Celtic helt i sænk.

Også overraskelsesholdet fra Stade Brestois er repræsenteret efter deres nedslagtning af RB Salzburg på udebane, såvel som at Atalantas solide defensiv i deres sejr mod Shakhtar Donetsk har skaffet dem to pladser på rundens bedste mandskab,

Rundens hold i CL
Rundens hold i CLFlashscore/Enetpulse

Målmand: Peter Vindahl – 8,3 (Sparta Prag)

Vindahl var bundsolid i Stuttgart
Vindahl var bundsolid i StuttgartTHOMAS KIENZLE/AFP/Opta By Stats Perform

Den danske målmand Peter Vindahl har fundet vej til ugens hold i Champions League efter en stor kamp mod tyske Stuttgart.

Vindahls tjekkiske hovedstadsklub Sparta Prag var presset i bund i store dele af opgøret, men grundet hele ni Vindahl-redninger kunne Sparta-spillerne tage hjem til Tjekkiet med et hårdt tilkæmpet point i bagagen.

Venstre back: Alvaro Carreras – 8,1 (Benfica)

Benfica leverede en af onsdagens største overraskelser, da de hjemme på Estadio da Luz bankede Atletico Madrid med hele 4-0.

Carreras dominerede sin venstreside mod Atletico
Carreras dominerede sin venstreside mod AtleticoMIGUEL RIOPA/AFP/Opta By Stats Perform

Her spillede venstrebacken Alvaro Carreras en bundsolid kamp, hvor han defensivt fik lukket fuldstændig ned for sin direkte modstander, mens han også offensivt stod for flere gode aktioner. En meget fortjent plads på ugens hold.

Stopper: Inigo Martinez – 8,3 (FC Barcelona)

Inigo Martinez har ikke spillet forfærdeligt meget Champions League-fodbold trods sine 33 år. Tirsdag aften leverede Barcelona-stopperen dog en pragtpræstation mod Young Boys, da han både stod for et mål og en assist. Samtidig var spanieren utroligt stærk i sine dueller og gjorde det generelt voldsomt svært for Young Boys' offensiv.

Stopper: Berat Djimsiti – 8,6 (Atalanta)

Atalanta fortsatte den fine start på Champions League med en sikker 3-0-sejr over Shaktar fra Ukraine. Den albanske midtstopper Berat Djimsiti spillede kun første halvleg, men sikke en halvleg, det til gengæld var.

Den rutinerede forsvarsspiller var stensikker i sine dueller og så bidrog han ovenikøbet også med scoringen til 1-0 efter 21 minutters spil.

Det er sjældent, at man kan komme på ugens hold ved kun at spille en enkelt halvleg, men det kunne Djimsiti, og han er såmænd ikke den eneste.

Højre back: Raoul Bellanova – 8,4 (Atalanta)

Bellanova sprudlede offensivt
Bellanova sprudlede offensivtINA FASSBENDER/AFP/Opta by Stats Perform

Den italienske back spillede en forrygende kamp med Atalanta på udebane mod Shaktar. Raoul Bellanova stod rigtig godt defensivt, men det var mest i den offensive del af spillet, at den 24-årige back viste sine kvaliteter.

Italieneren var meget aktiv i Atalantas højre side, og han krydrede sin stærke indsats med scoringen til 3-0, som også blev kampens slutresultat.

Central midt: Martin Baturina – 8,6 (Dinamo Zagreb)

Dinamo Zagreb var absurd tæt på at skabe en stor overraskelse hjemme mod Monaco. Kroaterne kom således foran 2-0, men måtte i sidste ende nøjes med 2-2. Zagrebs største profil i kampen var midtbanespilleren Martin Baturina, der med et mål og et oplæg holdt Zagrebs sejrsdrømme i live helt til slut.

Central midt: Ilkay Gündogan – 8,5 (Manchester City)

Manchester City fik den forventede storsejr over Slovan Bratislava, og det var blandt andet takket være en storspillende Ilkay Gündogan. Tyskeren stod selv for en enkelt scoring, mens han samtidig bandt englændernes spil på midtbanen sammen på vanlig vis.

Siden Gündogan vendte tilbage til Manchester City fra FC Barcelona denne sommer, har han leveret på et stabilt højt niveau. En god ting at kunne lukrere på for Pep Guardiola, der ofte må undvære den helt store midtbaneprofil Kevin De Bruyne grundet skader.

Ilkay Gündogan vs Slovan Bratislava
Ilkay Gündogan vs Slovan BratislavaFlashscore & Profimedia

Venstre kant: Karim Adeyemi – 10 (Borussia Dortmund)

Wow! Det er sjældent, at en spiller får karakteren 10 her på Flashscore, men det er lige præcis, hvad Dortmund-spilleren Karim Adeyemi har fået. Og det var endda kun på lidt mere end en halvlegs spilletid.

Tyskeren sparkede den danske målmand Kasper Schmeichel og Celtic i sænk med et hattrick i første halvleg tirsdag aften.

Adeyemi blev derefter pillet ud i starten af anden halvleg, men den lynhurtige offensivspiller havde mildest talt allerede formået at sætte et aftryk på kampen og var nøglen til Dortmunds imponerende 7-1-sejr mod de skotske mestre.

Adeyemi var i hopla mod Celtic
Adeyemi var i hopla mod CelticINA FASSBENDER/AFP/ Opta by Stats Perform

Offensiv midt: Raphinha – 8,9 (FC Barcelona)

Raphinha viste store evner inden for sambabold for FC Barcelona tirsdag aften. Brasilianeren brillerede nemlig med både mål og assist i 5-0-sejren over Young Boys. Den tidligere Leeds-profil dirigerede Barcelonas offensiv gennem hele kampen og fik de spanske giganter tilbage på sporet efter nederlaget til Monaco i første spillerunde.

Raphinha bandt Barcas offensiv sammen
Raphinha bandt Barcas offensiv sammenLLUIS GENE/AFP/ Opta by Stats Perform

Højre kant: Abdallah Sima – 8,7 (Stade Brestois 29)

Brest har fået en svær start på sæsonen i Frankrig, men i Champions League ser de næsten ud til at være ustoppelige. Det er der blevet to sejre ud af to mulige efter tirsdagens overbevisende 4-0-sejr over Red Bull Salzburg.

Sima var kampens spiller i Salzburg
Sima var kampens spiller i SalzburgEnetpulse/Profimedia

Kampens helt store spiller var Brest-kanten Abdallah Sima, der med sine to scoringer viste stor træfsikkerhed for den lille franske klub.

Lejesvenden fra Brighton, der i den forgangne sæson bombede løs for Glasgow Rangers, har været en åbenbaring for Brest indtil videre.

Simas seneste sæsoner
Simas seneste sæsonerFlashscore

Angriber: Serhou Guirassy - 9,5 (Borussia Dortmund)

Ligesom Adeyemi leverede angriberen Serhou Guirassy en suveræn præstation i kampen mod Celtic. Den 28-årige spids gjorde generelt livet surt for det skotske forsvar, hvor han udover sine to scoringer var en konstant trussel mod skotternes mål undervejs i storsejren.

Guirassys boldberøringer
Guirassys boldberøringerOpta by Stats Perform

Guirrassy er siden sit omdiskuterede skifte fra VfB Stuttgart startet stærkt i Dortmund, hvor det indtil videre er blevet til tre mål i både Bundesligaen og Champions League.