Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Rundens hold i CL: Brasilianske hattrick-helte - og en nordmand - stjæler billedet

Flashscore
Opdateret
Vinicius Jr. var i strålende form for Real mod Dortmund
Vinicius Jr. var i strålende form for Real mod DortmundGUILLERMO MARTINEZ / NurPhoto / NurPhoto via AFP / Flashscore
Tredje spillerunde er færdigspillet i UEFA Champions League, og det betyder, at det er tid til ugens hold hos Flashscore.

Efter sit hattrick mod Borussia Dortmund var der alle chancer for, at Vinicius Jr. ville have en chance for at blive ugens topscorer på Flashscores karakterskala. Og det viste sig såmænd også at være tilfældet, da brasilianeren topper vores hitlisten med en storslået 9,5-bedømmelse.

Opstillingen nedenfor er baseret på vores interne karaktersystem, hvor rundens 11 bedste spillere i denne omgang er sat op i en 3-4-3-formation.

Ugens hold i Champions League
Ugens hold i Champions LeagueFlashscore

Målmand

Mattia Perin (Juventus) - 9

Præstationen fra Juventus' andenmålmand var praktisk talt perfekt: Adskilige afgørende redninger i løbet af de 90 minutter og endda en af slagsen på et straffespark, hvor han forhindrede Enzo Millot i at score.

Ærgerligt for ham var det dog, at han i de sidste minutter ikke var i stand til at forhindre El Bilal Toures mål og sikre sit hold et clean sheet. Dagen efter belønnede Juventus ham med en kontraktforlængelse frem til 2027.

Forsvarsspillere

Miguel Gutierrez (Girona) 8,5

Den tidligere Real Madrid-spiller, som han vandt Youth League med i 2020, havde fornøjelsen af at score sit første mål i karrieren i Champions League, da han åbnede ballet mod Slovan Bratislava. Det var endda et afgørende mål, da det var med til at give det spanske hold deres første sejr i turneringen.

Wilfried Singo (AS Monaco) - 8,6

Den tidligere Torino-spiller er blevet en af de defensive søjler på Monaco-holdet. Men der er også offensivt krudt i Singo. Først leverede han assisten til åbningsmålet, og derefter scorede han til 3-1 mod Røde Stjerne med et tordenhug fra distancen.

Stefan Ristovski (Dinamo Zagreb) 8,4

Makedoneren har en fortid i Italien hos både Parma, Crotone, Frosinone, Bari og Latina. Han er nu hos Dinamo Zagreb og var afgørende i onsdagens kamp med to assists til Sandro Kulenovic og Bruno Petkovic.

Midtbanespillere

Matheus Nunes (Manchester City) 9,3

Portugiseren vil længe huske kampen mod Sparta Prag onsdag aften: Han leverede to assists undervejs i opgøret, men frem for alt leverede han også sit første mål i karrieren i Champions League, da han scorede på et sent straffespark.

Tijjani Reijnders (AC Milan) 8,9

Hollænderen var særdeles indflydelsesrig for sit hold og scorede to gange i 3-1-sejren over Club Brugge - hans første mål for AC Milan og såmænd også i Champions League.

Rafael Leao (AC Milan) 8,7

På trods af kritikken om, at han altid burde levere mere på bundlinjen i løbet af en kamp, forblev den portugisiske kantspiller på banen i en time og leverede en imponerende præstation, der måske vil få hans kritikere til at ændre mening.

Takumi Minamino (AS Monaco) 8,6

Den tidligere Liverpool-spiller fra Japan var en af stjernerne i 5-1-sejren over Crvena Zvezda: To mål og en assist var med til at bidrage til facit på måltavlen.

Angribere

Vinicius Jr (Real Madrid) 9,5

Det er ikke første gang, brasilianeren har leveret en så fremragende præstation, og han vælger ofte de vigtigste øjeblikke. Det ved Dortmund, som også blev slået i sidste års finale, udmærket godt.

Denne gang havde Real Madrid brug for noget særligt efter at være kommet bagud med to mål, og den tidligere Flamengo-mand leverede, hvad der skulle til, da han selv scorede tre gange.

Raphinha (Barcelona) 9.1

Vinicius Jr.s landsmand har gang i en enestående sæson, hvor han primært har brilleret med sine assists til Robert Lewandowski. Denne gang var han dog hovedmanden bag målscoringen og han fandt vej til nettet tre gange i en spektakulær individuel opvisning - oven i købet i hans 100. optræden i en Blaugrana-trøje.

Erling Haaland (Manchester City) 8,7

Det er nu blevet til 44 mål i Champions League for nordmanden. En bemærkelsesværdig rekord for en person, der stadig kun er 24 år, og hans flyvende hælsparksafslutning der resulterede i Manchester Citys andet mål, vakte stærke minder om en anden skandinav, nemlig den store Zlatan Ibrahimovic.