Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Slovans træner er fortrøstningsfuld efter uafgjort: Resultat giver os tro på at vi kan

Juraj Kucka gjorde endnu en gang et godt stykke arbejde, og takket være ham fik Slovan et interessant resultat til returkampen.
Juraj Kucka gjorde endnu en gang et godt stykke arbejde, og takket være ham fik Slovan et interessant resultat til returkampen.TASR
Slovan Bratislava lod sig slet ikke skræmme af de danske mestre, og i det første af de to opgør i Champions League-playoffs til hovedrunden fik de fortjent 1-1 på den jyske hede, efter at have været i front indtil 10 minutter før tid. Træner Vladimír Weiss Sr. (59) evaluerede kampen

Hjemmeholdet var favorit, hvilket de bekræftede fra de første sekunder, hvor de tilspillede sig et lille overtag. Som minutterne gik, begyndte Slovan at gøre livet svært for deres danske modstandere. Det glæder naturligvis den slovakiske træner

"Jeg er tilfreds med tilgangen og resultatet. Vi valgte en ret offensiv opstilling, men vi spillede godt. Vi havde chancer, på samme måde som modstanderen havde dem. En meget vanskelig kamp mod deres fremragende spillere", fortæller træner Vladimír Weiss Sr. til mediet NovaSport.

Han måtte dog allerede skifte ud allerede i første halvleg da Sharani Zuberu blev skadet før den halve time. Den dygtige allrounder mærkede sin baglårsmuskel, da han sparkede bolden væk.

"Det ser ikke godt ud med ham. Det er nok baglåret igen. Han har det ofte, vi er nødt til at tage os af det. Han har været igennem det mange gange i sin karriere, og nu skal han igennem det igen. Han bliver helt sikkert ikke klar til returen. Vi har mistet endnu en spiller", lyder det opgivende fra Weiss Sr.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenFlashscore

Men det den 59-årige cheftræner kunne glæde sig over, var igen målmand Dominik Takáčs fremragende præstation. Han holdt holdet oppe med vigtige redninger i afgørende øjeblikke. I tre situationer blev han også hjulpet af træværket, og UEFA udnævnte efterfølgende målmanden til kampens spiller.

"Han tog to eller tre mål. Det er det, han er der for. Det var det, vi har ham for. En fremragende målmand med utrolige reflekser. Han var forrygende især efter pausen", ssiger træner Weiss, som ikke sparede på roserne til sine spillere.

Hans spillere holdt buret rent i første halvleg. De var endnu mere aktive og smed respekten overbord i anden halvleg. De blev belønnet i det 59. minut, med en flot scoring. Efter Barseghjans arbejde og hans spektakulære hælaflevering, brød Cesar Blackman ind i feltet fra højre side, og med et skud fra tæt hold sendte han bolden mellem benene på hjemmeholdets målmand Elias Ólafsson.

Zuberu forlod banen på grund af en skade i det 26. minut.
Zuberu forlod banen på grund af en skade i det 26. minut.TASR

"Det er en skam med målet. Vi lavede en placeringsfejl. Jeg advarede spillerne om, at 70 % af alle mål bliver scoret efter et gennembrud og en aflevering til sidste mand. Vi havde mange chancer, og vi scorede et smukt mål. I al beskedenhed er vi tilfredse med det uafgjorte resultat. Vi tager hjem foran et udsolgt publikum. Vi vil give alt, hvad vi har. Jeg tror, det vil lykkes for os, men det bliver svært", lyder vurderingen fra Vladimir Weiss Sr. 

Trods alt er 1-1 et glimrende resultat forud for returkampen på grund af den lille hjemmebanefordel. De sidste 3.000 billetter blev solgt onsdag.

"Vi vil være hjemme med vores egne fans. Vi skal være fornuftige, men et resultat som dette giver selvtillid til, at det kan lade sig gøre. Gode hold har tabt her. Ferencváros spillede godt men stadig indkasserede to mål."

"Det bliver et spørgsmål om taktik, en god målmand... Vi skal være endnu farligere i de afgørende øjeblikke. Vi vil arbejde på detaljerne i løbet af ugen. Hvordan det kommer til at gå, ved jeg ikke. Vi gav alt i dag," konkluderer Slovan Bratislavas cheftræner.