Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Spalletti: Napolis eneste risiko mod Milan i Champions League er at opnå mere glæde

Napoli-træner Luciano Spalletti under pressemødet før kampen
Napoli-træner Luciano Spalletti under pressemødet før kampenReuters
Napoli løber ingen risiko mod AC Milan i Champions League-returkampen på hjemmebane tirsdag, mener manager Luciano Spalletti, der henviser til, at hans hold allerede har skrevet historie ved at nå kvartfinalerne.

Serie A-lederne Napoli var for første gang i klubhistorien i kvartfinalerne i Europas fornemmeste turnering, da de onsdag gæstede Milan, hvor de tabte 1-0 på et mål af Ismael Bennacer (25).

"Der er nul risici omkring denne kamp. Den eneste risiko er at opnå endnu mere glæde, fordi vi aldrig har været på dette niveau, og hvis vi vinder, går vi endnu længere," sagde Spalletti til journalister mandag.

"Jeg vil kun være glad i morgen, hvis vi går videre til næste runde, ellers vil enhver stor præstation være en ringe trøst," tilføjede han.

"Vi skal spille på samme måde, som vi gjorde i første kamp, da vi kom ud med et lille nederlag, men uden at have grund til at være triste. Generelt er den præstation det, som jeg forventer."

I kampen vender angriberen Victor Osimhen tilbage, efter at have været ude under begge Napolis tidligere nederlag til Milan i denne sæson.

Den nigerianske landsholdsspiller, der er Serie A's topscorer med 21 mål, var tilbage på banen i 17 minutter i det målløse hjemmebaneopgør mod Hellas Verona i lørdags efter en betændelse i lårbenet.

"Milan spiller moderne, offensiv fodbold med et højt pres. De fortjente fuldt ud at vinde Scudettoen i sidste sæson og vil komme her for at tage initiativet. At have Osimhen at arbejde med vil nu også give dem bekymringer," sagde Spalletti.

Napoli-spillere under træning
Napoli-spillere under træningReuters

Napoli må undvære midterforsvareren Kim Min-Jae og midtbanespilleren Andre Frank Zambo Anguissa, der har karantæne, samt Giovanni Simeone , der har en lårskade, selv om Spalletti sagde, at der var tilstrækkelig dybde i truppen til at erstatte dem.

"Vi har en trup, der gjorde det muligt for os at nå dette stadie, ikke kun 11 spillere." tilføjede han.