Stuttgart stjæler alle tre point fra Juventus i Torino i de døende sekunder

Stuttgarts El Bilal Toure fejrer sejrsmålet.
Stuttgarts El Bilal Toure fejrer sejrsmålet.Marco Bertorello / AFP
På trods af et brændt straffespark vandt Stuttgart på dramatisk vis 1-0 over Juventus på Allianz Stadium i deres første møde med den italienske storklub.

På trods af en stime på fire kampe uden sejr startede Stuttgart stærkt og kom frem til to gode chancer ved Maximilian Mittelstadt og Deniz Undav, som begge ikke formåede at teste Juventus-keeperen Mattia Perin.

Hjemmeholdet kunne slet ikke finde deres fødder i starten af kampen, og midt i første halvleg kunne Enzo Millot nemt finde Ermedin Demirovic i feltet. Stuttgart-spillerens forsøg ramte dog stolpen.

Målmanden Perin endte med at være den travleste Juventus-spiller i første halvleg, og han leverede flere flotte redninger, især da han vippede Undavs hovedstød på overliggeren.

Vigtige statistikker for kampen
Vigtige statistikker for kampenOpta by StatsPerform

Juventus formåede slet ikke at teste Stuttgarts målmand Alexander Nübel i de første 45 minutter. Og Stuttgart startede anden halvleg, som de sluttede den første. Nemlig med at styre begivenhederne i Torino i jagten på kun deres anden sejr i de seneste 12 kampe mod et italiensk hold.

Tidligt i anden halvleg troede den farlige Undav, at han havde gjort det til 1-0, da han smadrede bolden i nettet fra kanten af feltet, men den blev annulleret for hands efter en VAR-gennemgang.

Heldigvis for de medrejsende fans fortsatte Stuttgart ufortrødent.

De havde dog store problemer med at passere Perin i Juventus-buret, der gang på gang holdt bolden ude af målet.

Efter 65 minutter fik Juventus endelig deres første forsøg i kampen, da Nicolo Fagioli fandt Kenan Yildiz lige uden for feltet, og fløjspilleren sendte en kraftfuld afslutning lige på Nübel.

Kampen blev dog hurtigt vendt på hovedet igen, da Juventus-anfører Danilo sparkede Anthony Rouault ned i feltet, hvilket fik dommer Espen Eskas til at pege på pletten efter en VAR-gennemgang.

For at gøre ondt værre blev Danilo derefter udvist.

Perin kom dog endnu engang Juventus til undsætning, da han pillede Millots straffespark. Keeperen lignede længe Juves helt tirsdag aften med sine mange vitale redninger.

Men den numeriske forskel kostede i sidste ende for Juventus, da de i overtiden måtte give fortabt efter et veludført Stuttgart-angreb, hvor indskiftede El Bilal Toure brød ind i feltet og smadrede bolden i mål.

Dermed fik tyskerne deres første sejr i denne Champions League-kampagne.