Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomas Tuchel påtager sig underdog-rollen inden slaget mod Manchester City

Thomas Tuchel påtager sig underdog-rollen inden slaget mod Manchester City
Thomas Tuchel påtager sig underdog-rollen inden slaget mod Manchester CityPhoto by KERSTIN JOENSSON / AFP
Bayern München vil blive betragtet som underdogs, når de tirsdag møder Manchester City i Champions League-kvartfinalen på Etihad Stadium, siger manager Thomas Tuchel.

I sin største kamp siden han overtog ansvaret for Bundesliga-klubben i sidste måned, håber den tyske manager på at få endnu en sejr over City efter at have ført sin tidligere klub Chelsea til Champions League-titlen med en sejr over Pep Guardiolas mandskab i Champions League-finalen i 2021.

Bundesligaens tophold har vundet Europas fornemste turnering seks gange, mens City stadig er på jagt efter deres første, men trods denne statistik mener Tuchel, at alt presset vil ligge på Manchester-holdet.

"I morgen vil vi have rollen som underdog, og det er okay. Vi skal være selvsikre og holde os på toppen af vores spil," fortalte Tuchel til journalisterne mandag.

Da han blev spurgt, hvordan Bayern ville håndtere City, sagde Tuchel: "Peps hold har altid sin egen unikke stil. Vi vil forsøge at finde måder at spille på både med og uden bold. Der vil være øjeblikke, hvor vi vil lide, og vi bliver nødt til at forsvare som en blok, forsøge at overvinde det og forsøge at få mere boldbesiddelse."

Champions League statistik for de Ligt
Champions League statistik for de LigtFlashscore

Forsvarsspilleren Matthijs de Ligt gentog Tuchels synspunkter og understregede vigtigheden af at forhindre Citys midtbane i at støtte deres frontangribere, især Champions League- topscorer Erling Haaland.

"Det bliver selvfølgelig en hård kamp. Det er vigtigt, at vores forsvar er velorganiseret. Haaland er en fantastisk spiller, men det bliver svært for ham, hvis han ikke får gode afleveringer fra sine holdkammerater."

Tidligere mandag meddelte Bayern, at Eric Maxim Choupo-Moting ville gå glip af kampen med en knæskade. Tuchel sagde, at han havde flere alternativer.

"Der er ingen grund til, at Serge Gnabry ikke kunne spille som 9’er. Han har måske ikke højden, men det har Thomas Muller eller Sadio Mane heller ikke," sagde Tuchel og tilføjede, at den camerounske landsholdsspiller ville blive savnet, når der skal forsvares defensive dødbolde.