Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tyrkiske medier: Træner rasende da overvægtig Galatasaray-stjerne bestilte burger på hotel

Tyrkiske medier: Træner rasende da overvægtig Galatasaray-stjerne bestilte burger på hotel
Tyrkiske medier: Træner rasende da overvægtig Galatasaray-stjerne bestilte burger på hotelProfimedia
Tanguy Ndombele havde en ophedet ordudveksling med Galatasaray-boss Okan Buruk, efter at den udlånte Spurs-midtbanespiller bestilte en burger på spillerhotellet efter klubbens Champions League-nederlag til Bayern München. Det skriver flere kilder i Tyrkiet, bl.a Fotospor, Yenicag and Kamu Son Haber.

Kilderne skriver, at mens Ndombele har fulgt en planlagt diæt på klubbens træningsanlæg for at smide de 6 kg, som klubben mener han vejer for meget, har han derhjemme angiveligt spist junkfood.

De tyrkiske kilder skriver, at den tidligere franske landsholdsspiller, der med 63 millioner pund stadig er Tottenhams dyreste spiller nogensinde (da han skiftede fra Olympique Lyon), har fået at vide, at han ikke vil finde vej til startopstillingen med mindre han kommer ned på 75 kg. Og derfor fik det for alvor sindene i kog hos træner Buruk, da Ndombele bestilte en burger på spiller-hotellet.

Franskmanden, der spillede for tyrkerne i Champions League opgøret mod FC København, var ikke inkluderet Galatasarays trup til lørdagens 1-0-sejr i Rizespor, selvom andre rapporter antydede, at han var skadet.

Ndombele har ind til nu blot spillet 93 minutter i alt  i den tyrkiske liga, og ifølge tyrkiske medier ønsker Galatasaray at sende ham tilbage til Tottenham i januar efter hans lejeophold.

I Tottenham kan Ndombele nu også få uhyggelig svært ved at tilspille sig en en plads i startopstillingen under den nye træner Ange Postecoglou. Postecoglou fortalte til football.london før sæsonen, at Ndombele var blandt Tottenham-spillerne, der var "en lille smule fysisk bagud."

Postecoglou tilføjede, at "med den måde, vi spiller på, skal man skal være på et bestemt fysisk niveau for at spille denne form for fodbold".