Ugens CL-hold: Ungt Dortmund-stjerneskud var ugens helt store overraskelse

Jamie Gittens var den store mand for Dortmund
Jamie Gittens var den store mand for DortmundEYE4images/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
Første spillerunde i den fornyede Champions League er overstået, og det betyder, at det er tid til at kåre ugens første CL-hold, som er domineret af tyske spillere

Gregor Kobel, Borussia Dortmund, 7,8

Den 26-årige schweiziske målmand er langsomt, men sikkert ved at udvikle sig til en af verdens bedste målmænd. På besøg hos Club Brugge (0-3) holdt han sit mål rent med fem redninger.

Joshua Kimmich, Bayern München, 8,5

Bayerns 29-årige højreback leverede tre assists i 9-2-sejren over Dinamo Zagreb. Den nybagte anfører for det tyske landshold er en drøm for enhver træner gennem sine utroligt stabile præstationer

Antonio Rüdiger, Real Madrid, 8,0

De forsvarende mestre Real Madrid havde det svært i åbningskampen mod VfB Stuttgart, men hjemmeholdet vandt alligevel 3-1 over Rüdigers tidligere klub. Den 31-årige centrale forsvarsspiller gjorde ondt på sit gamle hold ved at gøre det til 2-1 syv minutter før tid.

Liam Scales, Celtic, 8,6

Mod Slovan Bratislava blev den 26-årige centrale forsvarsspiller den første irer i 13 år, der fandt vej til netmaskerne i Champions League. Scales åbnede scoringen efter 17 minutter på Celtic Park, hvor The Bhoys forkælede deres fans med en 5-1-sejr.

Alejandro Grimaldo, Bayer Leverkusen, 8,4

Den 29-årige fløjspiller er meget mere end bare en simpel back. Grimaldo er en konstant fare for modstanderne og var arkitekten for Leverkusens andet mål i 4-0-sejren over Feyenoord.

Ugens Hold Champions League
Ugens Hold Champions LeagueLivescore

Nicolas Gonzalez, Juventus, 9,0

Juventus' argentinske højrefløj var PSV's ultimative drillepind i Den Gamle Dames 3-1-hjemmesejr . Gonzalez behøvede mindre end 70 minutter til at sætte en stopper for alle Eindhovens håb med en assist og et mål.

Florian Wirtz, Bayer Leverkusen, 9,8

Manden med den højeste rating i første spillerunde er Florian Wirtz. Den 21-årige tyske midtbanespiller scorede to gange i sin Champions League-debut i Rotterdam og understregede sin fremragende form i starten af denne sæson.

Jamal Musiala, Bayern München, 8,9

At den 21-årige midtbanespiller og angriber ikke blev nomineret til Den Gyldne Bold, kan ikke forklares med hans nuværende form. At denne store spiller ikke skulle være blandt de 30 bedste spillere i verden, kan næppe være sandt. Musiala kan score og aflevere, og det sidste gjorde han to gange mod Dinamo Zagreb.

Michael Olise, Bayern München, 9,3

Den 22-årige franske fløjspiller har fået en flyvende start i München, hvor konkurrencen er hård. Olise, der blev købt i Crystal Palace, scorede to gange mod Dinamo Zagreb og ser ud til at blive foretrukket frem for Leroy Sané, Kingsley Coman og Mathys Tel for tiden.

Harry Kane, Bayern München, 9,4

Den legendariske engelske angriber er på jagt efter sit første trofæ og har scoret ikke færre end ni (!) mål for klub og land på en uge. Efter sit hattrick i weekenden mod Holstein Kiel scorede Kane yderligere fire mål mod Dinamo Zagreb.

Jamie Gittens, Borussia Dortmund, 9,7

Dette må være året, hvor Jamie Gittens får sit store gennembrud. Den 20-årige fløjspiller er i hvert fald godt på vej. Mod Club Brügge måtte englænderen starte på bænken, men i de 23 minutter, han var på banen, satte han sit præg på kampen. Gittens scorede åbningsmålet otte minutter efter sin indtræden og fordoblede sin høst ti minutter senere.