Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Preston-spiller får otte spilledages karantæne for bid

Osmajic får rigeligt med tænketid.
Osmajic får rigeligt med tænketid.Profimedia
Angriberen Milutin Osmajic undgik straf i første omgang, men må nu tage plads på tribunen de næste måneder.

0-0-opgøret mellem Preston og Blackburn ville næppe blive husket, hvis ikke det havde været for det drama, der udspillede sig i slutminutterne, hvor Blackburns Owen Beck blev udvist, og Prestons Milutin Osmajic bed ham i nakken.

Osmajic slap med et gult kort efter optøjerne, men nu har Det Engelske Fodboldforbund (FA) tildelt den montenegrinske angriber en karantæne på otte spilledage.

"Angriberen har indrømmet, at han begik en voldelig handling i det 87. minut ved at bide en modspiller," skriver FA i et opslag på X.

Det betyder, at han tidligst kommer på banen igen for den engelske klub 23. november, når Preston tager imod Derby hjemme på Deepdale.

Angriberen får desuden en bøde på 15.000 pund svarende til omkring 133.000 danske kroner for biddet på unge Beck i Championship-kampen, der blev spillet 22. september.

I lokalbragets slutminutter kogte det helt over, da Blackburns 22-årige backlejesvend fra Liverpool sparkede til Prestons Duane Holmes i en rodet situation, hvor dommeren allerede havde fløjtet for frispark.

Det fik Osmajic til at rende efter Beck. Han greb fat om Owen, der havde ryggen til ham, og satte tænderne i nakkeskindet på ham. Dommeren så tilsyneladende ikke biddet og tildelte derfor den iltre angriber et gult kort.

Owen Beck forsøgte ellers at vise både dommeren og linjedommeren bidemærket i nakken, men de reagerede ikke på det, og Beck blev sendt tidligt i bad.

På sin hjemmeside anerkender Preston FA's beslutning, men vil ikke komme med yderligere kommentarer, før klubben har fået en skriftlig forklaring.

Til daglig er den 25-årige montenegriner holdkammerat med de tre danske spillere Emil Riis, Mads Frøkjær-Jensen og Jeppe Okkels.