Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Betis-træner efter skuffende uafgjort: Når vi går videre vil denne kamp være en fodnote

Flashscore
Manuel Pellegrini under kampen mod FCK
Manuel Pellegrini under kampen mod FCKJoaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia
Manuel Pellegrini tog en mere ydmyg tilgang efter endnu et, efter spanske forhold, skuffende resultat i Conference League mod FC København, og erklærede at målet nu ikke længere er at slutte blandt de otte bedste, men blot at kvalificere sig videre, uanset placeringen.

Efter kampen udtrykte Pellegrini frustration over, at holdet manglede kreativitet og bemærkede, at truppen har for mange angribere og for få midtbanespillere, hvilket førte til taktiske justeringer til 1-1 kampen mod FC København.

Skuffelsen over det uafgjorte resultat var dog meget synligt efter kampen. Det fortæller den lokale avis Diario de Sevilla.

"Det var et resultat, der ikke afspejlede vores indsats, men jeg tror stadig på, at vi kommer videre til næste runde. Vi fortjente mere i denne kamp", forklarer Pellegrini.

Den chilenske træner ærgrede sig især over de muligheder, som blev spildt ved en føring på 1-0, herunder en chance til Pablo Fornals, der blev fornemt reddet af Nathan Trott.

Manuel PellegrigAlligevel udtrykte han sin tiltro til, at holdet nok skal nå deres mål.

"Vi tabte to værdifulde point, men med fire kampe og 12 point tilbage er målet stadig opnåeligt. Vi har spillet mod stærke modstandere, og i begge tilfælde mistede vi point til et hjørnespark og et straffespark. Det smerter at miste de to point, men jeg er sikker på, at vi klarer det", siger Pellegrini.

Sevilla-træneren vælger dog at forblive optimistisk trods det skuffende resultat og mente ikke, at én kamp definerer holdets præstationer

"En enkelt kamp skaber ikke en krise, og målet om kvalifikation står fast. Vi har nu 1 ud af 6 mulige point, men når vi først kvalificerer os, vil denne kamp blot være en fodnote", siger han, inden han uddyber.

"Mit mål er at vi går videre, og hvis vi kan slutte blandt de otte bedste, ville det spare os nogle kampe. Men målet er kvalifikation, uanset hvordan vi når det", forklarer han.

Pellegrini blev også spurgt om valget af formationen 4-4-2 til kampen mod FC København, eftersom den andalusiske klub ofte stiller op i en 4-2-3-1 opstilling.

"Formationer er hverken nøglen eller afgørende. Vi har flere angribere end midtbanespillere, og kreativiteten halter. Systemet er ikke afgørende for resultatet, det er holdets præstation og engagement", lyder det fra chileneren