Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

En blandet pose bolsjer: Lær FC Københavns Conference League-modstandere at kende

Real Betis er FCK's største trussel.
Real Betis er FCK's største trussel.Profimedia
FC København er blandt favoritterne til at gå videre i Conference League. 'Løverne' skal møde meget forskellige modstandere, og du kan læse mere om dem lige her.

Real Betis 

FC København skal en tur til Sevilla og møde Real Betis. Spanierne har haft en blandet start på sæsonen, hvor det er blevet til to point i de første to kampe mod Girona og Alaves. I den eneste europæiske kvalifikationsrunde var de dog overlegne i kampene Kryvbas fra Ukraine, som samlet blev besejret med 5-0. 

En af sidste sæsons helt store stjerner var Betis-spilleren Isco, som leverede otte og fem assists i 29 kampe. Den 32-årige offensivspiller har dog været skadet i en længere periode, og det vides endnu ikke, hvornår han vender tilbage.

Basaksehir

Det tyrkiske mandskab har været igennem flere kvalifikationskampe for at nå til ligafasen. Med 15 mål på seks europæiske kampe og kun indkasseret har Basaksehir gjort det ganske hæderligt. I den tyrkiske liga endte de på en fjerdeplads 41 point efter Galatasaray. Tyrkernes mest farlige spiller er polakken Krysztof Piatek, som i seneste sæson scorede 17 mål i 34 kampe. 

SK Rapid

Selvom det i Østrig virker til, at RB Salzburg vinder alt, mens de resterende hold bare kæmper om sølvmedaljerne, så er der stadig masser af kvalitet i den østrigske Bundesliga. SK Rapid var afsindigt tæt på at gå videre til Europa Leagues-ligafase, men to sene Braga-scoringer sendte i stedet østrigerne i Conference League.

Generelt er SK Rapid ikke startet blændende i denne sæson. Klubben Sidste sæsons Rapid-topscorer har forladt klubben til fordel for Werder Bremen, og det er blot blevet syv point i de første fire kampe.

Hearts 

FCK er efterhånden vant til skotsk modstand, og der er måske ikke så stor forskel på Hearts og Kilmarnock, som FCK netop har slået ud. Begge hold er startet forfærdeligt i den skotske liga, hvor Hearts kun har hentet et enkelt point i de første tre kampe.

Hearts tabte da også deres Europa League-kvalifikationskampe til Viktoria Plzen fra Tjekkiet. Københavnerne havde dog visse problemer mod Kilmarnock, og det kan de meget vel også få mod Hearts. Parken plejer dog at være et fort i europæiske sammenhænge.

Jagiellonia 

Det er måske ikke alle, der kender det polske hold Jagillonia, men holdet blev overraskende mestre i seneste sæson foran stærke hold som Lech Poznan og Legia. De har dog ikke helt kunnet leve op til samme niveau indtil videre. Det er blevet til ni point i fem kampe i den polske liga, mens de har tabt stort til både Bodø/Glimt og Ajax i kvalifikationen til Champions- og Europa League.

Det burde være en smal sag for københavnerne i Parken.

Dinamo-Minsk

Dinamo-Minsk er et meget defensivt indstillet hold, der for alt i verden forsøger at beskytte deres eget mål. Selvom klubben har gode forudsætninger for at vinde ligaen i Belarus, så er det ikke et kvalitetsstempel, men FCK skal være varsomme. Både Anderlecht og Ludogorets har haft problemer med Dinamo-Minsk i kvalifikationen til de europæiske turneringer. Og i et formentligt voldsomt koldt klima kan belarusserne drille de kuldskær løver.