Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Få et overblik over FCKs modstandere i Conference League

FCK skal til Spanien og Tyrkiet i Conference League
FCK skal til Spanien og Tyrkiet i Conference LeagueProfimedia
FCK skal møde blandt andre Real Betis og Istanbul Basaksehir i Conference League i efteråret. Det står klart efter lodtrækning fredag.

Københavne skal møde Real Betis (ude), Basaksehir (hjemme), SK Rapid (ude), Hearts (hjemme), Jagiellonia (hjemme) og Dinamo-Minsk (ude).

Torsdag sikrede FC København sig adgang til Conference League, og fredag er klubbens seks modstandere fundet ved lodtrækning.

Klubben undgik blandt andre Chelsea fra øverste seedningslag og løber i stedet ind i spanske Real Betis og tyrkiske Istanbul Basaksehir.

Derudover venter Hearts fra Skotland, polske Jagiellonia Bialystok, østrigske Rapid Wien og Dinamo Minsk fra Belarus.

FCK var placeret i øverste seedningslag på baggrund af de koefficientpoint, klubben har samlet sammen i europæiske turneringer i de seneste fem sæsoner.

Faktisk er FCK på papiret næstbedst i Conference League, hvis man ser på koefficientpoint, og er groft sagt "seedet" til at nå finalen i Conference League.

Københavnerne er således kun overgået af engelske Chelsea i den tredjebedste europæiske turnering, hvis man måler de 36 deltagende hold i ligaspillet på koefficientpoint.