Rundens hold i Conference League: Chelsea-duo stråler, Denkey scorer 10-tal

Kevin Denkey scorede et perfekt 10-tal i Cercle Brugges store sejr
Kevin Denkey scorede et perfekt 10-tal i Cercle Brugges store sejrKurt Desplenter / BELGA MAG / Belga via AFP
Flashscore har udvalgt de 11 bedste spillere fra første runde af den tredjebedste, europæiske klubturnering i henhold til vores interne spillervurderinger. Vi har opstillet holdet i en 3-5-2 formation.

En angriber, som måske kun få mennesker kendte til, formåede at få en perfekt 10'er i karakter i første runde af Conference League i torsdags takket være en sensationel præstation.

Se rundens hold i Champions League her:

Kevin Denkey var i øvrigt ikke den eneste Cercle Brugge-spiller, der kom på vores hold, som også indeholder tre portugisiske spillere, hvoraf to er fra Chelsea. Men hvem kom ellers på rundens hold? Find ud af det nedenfor!

Rundens hold
Rundens holdFlashscore

Målmand

Ognjen Cancarevic (Noah) 8,3

I en alder af 35 år var Noahs målmand af serbisk oprindelse, Ognjen Cancarevic, manden bag den første europæiske succes for det armenske hold, da de holdt buret rent mod tjekkiske Mlada Boleslav og vandt 2-0.

Forsvar

Joao Correia (Paphos) 9.1

Portugisiske Joao Correia spiller i forsvaret for Paphos, men mod det moldoviske hold Petrocub gjorde han sig lige så farlig som angriber og scorede to mål, inden han blev skiftet ud i sit holds imponerende 4-1-sejr.

Renato Veiga (Chelsea) 9

Sammen med Correia udgør en anden portugiser den bageste tredjedel. Chelseas 21-årige Renato Veiga, som ikke er blevet brugt meget i ligaen i denne sæson, scorede åbningsmålet i The Blues' 4-2-sejr over Gent.

Blues-træner Enzo Maresca har helt sikkert have lagt mærke til Veigas præstation på venstrekanten, som blev yderligere forbedret af en assist til hans holds tredje mål.

Senou Coulibaly (Omonia) 8,3

Den senegalesiske forsvarsspiller Senou Coulibaly, der tidligere har spillet i Dijon brød dødvandet mod Vikingur i anden halvleg med et flot hovedstød efter et hjørnespark.

Efter hans mål gik det cypriotiske hold amok og knuste islændingene med 4-0.

Midtbane

Gary Magnee (Cercle Brugge) 8,8

Det er svært at sige, hvilket af Gary Magnees to mål der var det bedste. Cercle-midtbanespilleren scorede først med en højrefodsflugter af sjælden præcision og derefter med et hælspart fra tæt hold efter et indirekte frispark i feltet, da hans hold smadrede St. Gallen 6-2.

Adrian Beck (Heidenheim) 8,8

Den tyske midtbanespiller Adrain Beck, som også har spillet i Belgien og Skotland, scorede Heidenheims første mål i Conference League og åbnede dermed deres hjemmekamp mod Olympia Ljubljana, som de endte med at vinde 2-1.

Louis Schaub (Rapid Wien) 8,5

Østrigske Louis Schaub er specialist i at score flotte mål. Ude mod Istanbul Basaksehir i onsdags scorede han to, et i hver halvleg, da Rapid vandt 2-1.

Et af hans mål var et fantastisk venstrebensskud helt oppe i hjørnet, der var ustoppeligt for det tyrkiske holds keeper.

Valon Berisha (LASK) 8,5

Den tidligere Lazio-spiller Valon Berisha var en af nøglefaktorerne i LASK's 2-2-kamp hjemme mod Djurgården.

Efter at have brudt dødvandet i første halvleg blev Berisha skiftet ud i det 55. minut, da hans hold førte 2-0, og den føring blev sat over styr, efter at han var gået ud.

Berisha spillede overalt
Berisha spillede overaltFlashscore

Pedro Neto (Chelsea) 8,5

Pedro Neto spillede også for Lazio, før han skiftede til Premier League, først til Wolverhampton og derefter til Chelsea, som købte ham i sommer for over 60 millioner euro.

På trods af at han har spillet meget lidt i ligaen indtil videre, har portugiseren ikke mistet sin flair. Han scorede et flot mål i torsdags, et af de fire mål, som londonerne scorede mod Gent for at få den bedst mulige start på denne europæiske kampagne.

Angreb

Kevin Denkey (Cercle Brugge) 10

Ligesom Karim Adeyemi i denne uges Rundens hold i Champions League har vi også et perfekt 10-tal på dette hold. 23-årige Kevin Denkey fra Togo gjorde sig bemærket i Cercles 6-2-sejr over St. Gallen.

Hans rating kom på baggrund af tre mål og to assists, hvilket betyder, at angriberen (som havde scoret tre mål i sine to foregående ligakampe) var direkte involveret i fem af sit holds seks mål. Han er dermed den nuværende topscorer i turneringen.

Kevin Denkey gik amok
Kevin Denkey gik amokKurt Desplenter / Belga / AFP

Gustavo (Vitoria Guimaraes) 8,6

Den brasilianske angriber Gustavo gjorde sig flot bemærket onsdag, da han førte Vitoria Guimaraes til en 3-1-sejr over Celje i en af rundens to tidlige kampe. Han scorede det andet mål og lavede en assist til sit holds tredje.

Se alle resultaterne fra Conference League her.