Argentina gør rent bord i Copa America-gruppespil med ny sejr

Oliver Sonne (venstre) kunne ikke stoppe Lautaro Matinez.
Oliver Sonne (venstre) kunne ikke stoppe Lautaro Matinez.HECTOR VIVAS/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Med en sejr på 2-0 over Peru natten til søndag dansk tid er Argentina videre til kvartfinalerne i Copa America som sikker vinder af gruppe A.

Lautaro Martínez scorede Argentinas første mål efter 47 minutter og lukkede selv opgøret med en scoring til 2-0 i det 86. minut.

Argentineren er turneringens topscorer med i alt fire scoringer.

Første mål blev scoret med et flot lob over Peru-målmanden Pedro Gallese. Det andet blev scoret med et lige så flot lob over keeperen, der var chanceløs efter et forsvarskiks.

"Jeg er glad for at have scoret i de tre gruppekampe og endnu mere glad for, at jeg kunne hjælpe holdet, for det er det, der tæller," siger Martinez, der til dagligt spiller i Inter, efter opgøret.

Resultatet betyder, at Peru er ude af Copa America.

Silkeborg-spilleren Oliver Sonne spillede samtlige 90 minutter af opgøret for Peru.

Argentina, der er forsvarende mester, vandt tre ud af tre kampe i gruppespillet uden at lukke et eneste mål ind.

Lionel Messi kom ikke på banen på grund af en skade, han fik i det foregående opgør mod Chile.

Den argentinske anfører ventes at blive klar til kvartfinaleopgøret mod vinderen af gruppe B.

Med 0-0 mod Chile har Canada også kvalificeret sig til kvartfinalerne som toer i gruppe A.

Chile kunne med en sejr over Canada have spillet sig videre fra gruppen, men besværliggjorde det for sig selv, da Gabriel Suazo fik sit andet gule kort i det 27. minut.