Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Colombiansk landstræner efter tabt Copa America-finale: "Vi er kun lige begyndt"

 Colombias træner Nestor Lorenzo er fra Argentina
Colombias træner Nestor Lorenzo er fra ArgentinaReuters
Colombias håb om at vinde deres anden Copa América-titel blev ødelagt af Argentina i søndags, men træner Nestor Lorenzo (58) er stolt af sit hold og siger, at de havde taget en hårdere vej til finalen end deres rivaler.

Argentina sikrede sig deres tredje store trofæ i træk efter triumfer ved VM 2022 og Copa 2021 takket være et mål i forlænget spilletid fra Lautaro Martinez på Hard Rock Stadium i Florida.

Colombias Jhon Cordoba ramte træværket tidligt i kampen, mens langskud fra Jefferson Lerma og Richard Rios blev reddet af Argentinas målmand Emiliano Martinez.

Santiago Arias og Davinson Sanchez var også tæt på i anden halvleg, men det var Argentina, der fandt en måde at vinde på i den forlængede spilletid.

Lorenzo fortalte på en pressekonference, at hans spillere havde givet alt, hvad de havde i turneringen, som USA var vært for.

"De har spillet seks kampe på 21 dage. Vi begyndte at mærke konsekvenserne," tilføjede han.

"Det er ikke en klage, men vi håber på handling for at sikre spillernes kondition. Vi spillede det samme antal kampe som Argentina, men havde fire dages mindre restitution. 

"Vi skulle spille på vestkysten og i de varmeste områder med mange rejser."

Søndagens nederlag var Colombias første, siden de tabte til Argentina i februar 2022, og Lorenzo sagde, at hans hold kun lige var kommet i gang.

"(Lionel) Scaloni har været på sit hold i syv år. Jeg lykønsker ham. Det er et spektakulært resultat, men det er ikke (bare) en stime, det er en æra," tilføjede han.

"Vi er kun lige begyndt. Forhåbentlig kan vi spille i den næste finale. Vi ønsker at kvalificere os til VM."

Colombia ligger på tredjepladsen i den sydamerikanske kvalifikationstabel til VM i 2026, og næste spillerunde er fastsat til september.