Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flashscores Dream Team fra Copa América: Messi imponerer, men James er stjernen

Argentina har tre spillere på vores hold i turneringen
Argentina har tre spillere på vores hold i turneringenAFP, Flashscore
Efter den kontroversielle finale i Copa América er det tid til at se på, hvem der var turneringens bedste 11 spillere.

Argentina, som blev kronet som mestre ved at slå Colombia 1-0 efter forlænget spilletid, er det hold, der har flest spillere blandt vores bedste 11 af slagsen. 

For at sammensætte holdet brugte vi den gennemsnitlige score for hver spiller i Flashscores ratingsystem, som havde spillet mindst tre kampe. Dette er det hold, vi endte med:

Den bedste XI i Copa América
Den bedste XI i Copa AméricaFlashscore

Målmand

Emiliano Martinez (Argentina) - 7,5

Ligesom ved VM-triumfen var Martinez Argentinas helt, da de skulle ud i straffesparkskonkurrence, hvor han reddede to i straffesparkskonkurrencen mod Ecuador.

Han leverede også en fremragende præstation i finalen, hvor han afværgede alle Colombias fire skud på mål og spillede en stor rolle i sit lands vellykkede forsvar af titlen.

Forsvar

Jon Aramburu (Venezuela) - 7,9

Mens nogle af hans holdkammerater fra Real Sociedad brillerede ved EM 2024, gjorde Aramburu det samme i sit lands kontinentale turnering i de tre kampe, han spillede.

Den unge højreback lagde op til et mål i to af de tre kampe og var fremragende defensivt i den sidste (mod Mexico), hvor han lavede ni tacklinger og vandt 11 ud af 14 dueller på jorden.

Ronald Araujo (Uruguay) - 7,7

En alvorlig skade, som han pådrog sig i kvartfinalen mod Brasilien, og som vil holde ham ude i fire måneder, overskyggede en ellers fremragende turnering for Araujo.

Cristian Romero (Argentina) - 7,7

Argentina lukkede kun ét mål ind i hele turneringen, og Romero spillede en stor rolle i at sikre, at de løftede trofæet med fem clean sheets til deres navn.

Tottenham-spilleren var bundsolid i forsvaret fra første til sidste kamp og var ikke hæmmet af dårlig disciplin, som han tidligere har været.

Matias Vina (Uruguay) - 7,4

Vina er med på vores hold på grund af sin fantastiske præstation i Uruguays åbningskamp mod Panama, hvor han lagde op til åbningsmålet og selv scorede det tredje.

Midtbane

Richard Rios (Colombia) - 7,5

På vej ind i turneringen efter en stærk sæson i Brasilien trivedes Rios som Colombias midtbaneforstærker i løbet af deres vej til finalen.

Hans bedste præstation kom uden tvivl i finalen, hvor han lavede fire tacklinger og to vigtige afleveringer. Han imponerede også mod Paraguay og scorede mod Panama.

Luis Romo (Mexico) - 7,6

I en meget skuffende turnering for Mexico var Romo en af de få positive ting på midtbanen.

Efter at være kommet ind fra bænken og have lavet en assist i åbningskampen startede han de næste to kampe og dikterede spillet godt i fraværet af den skadede Edson Alvarez.

James Rodriguez (Colombia) - 8,0

James var uden tvivl turneringens stjerne, og han var i sit livs form gennem hele turneringen, hvor han slog rekorden for antallet af assists i en enkelt Copa América.

Ud over at lægge op til seks mål scorede han også et og lavede i gennemsnit lidt over tre nøgleafleveringer pr. kamp. Ikke overraskende blev han kåret til turneringens officielle spiller, og det er også vores, da han har en højere gennemsnitlig bedømmelse end nogen anden.

Offensive spillere

Lionel Messi (Argentina) - 7,5

Han var ikke helt på toppen, men når man er den største spiller nogensinde, er lidt under ens bedste stadig ret godt.

Messi var blændende i gruppespillet, hvor han lavede seks nøgleafleveringer mod Canada og fem mod Chile, og selv om det derefter gik ned ad bakke, da han brændte et straffespark i kvartfinalen og blev skadet i finalen, viste han, at han stadig er en af verdens bedste.

Salomon Rondon (Venezuela) - 7,9

Det kan godt være, at Lautaro Martinez slog ham i kampen om Den Gyldne Støvle, men Rondon kan trøste sig med, at han fik en højere bedømmelse i vores system, hvor argentineren kun fik et gennemsnit på 7,2.

Rondon fortjener sin plads på vores hold takket være sine fire mål i fire kampe og sit helt igennem fremragende angrebsspil. Han kunne ikke have ført angrebet meget bedre for sin nation.

Vinicius Junior (Brasilien) - 7,5

Det var uden tvivl en turnering til glemmebogen for Brasilien og for Vinicius, men han kommer på vores hold takket være sin sublime præstation mod Paraguay, hvor han scorede to mål og skabte en række andre chancer.