Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landstræner melder Messi klar til semifinale: Han har det fint

Lionel Messi har i 185 landskampe nettet 108 gange for La Albiceleste.
Lionel Messi har i 185 landskampe nettet 108 gange for La Albiceleste. Profimedia
Argentinas anfører Lionel Messi bliver klar til at spille Copa América-semifinalen mod Canada i New Jersey, siger landstræner Lionel Scaloni. Den 37-årige legende har ellers haft problemer med en haseskade.

Lionel Messi kom i aktion igen natten til fredag dansk tid i Argentinas kvartfinalesejr over Ecuador efter at have misset den sidste kamp i gruppespillet på grund af en skade. Han spillede hele kampen, men så ud til at være fysisk hæmmet.

Inter Miami-spilleren brændte et straffespark i den straffesparkskonkurrence, der afgjorde kampen på Houstons NRG Stadium.

"Leo (Messi, red.) har det fint, han sluttede godt af, så i morgen vil han være en del af kampen, vi er rolige," fortæller Lionel Scaloni på en pressekonference mandag forud for semifinalekampen på MetLife Stadium.

"Hans niveau ser godt ud. Han er vigtig for os."

Argentinas seneste kampe
Argentinas seneste kampeFlashscore

Argentina og Canada mødes for anden gang i turneringen efter åbningskampen i gruppe A, hvor de forsvarende mestre slog CONCACAF-holdet med 2-0.

Scaloni siger yderligere, at han og hans canadiske modpart Jesse Marsch denne gang vil forsøge at prøve "noget andet."

"Alle trænere tager noter for at rette fejl og skade vores modstandere," kommer det fra den 46-årige manager.

"Hver træner bliver nødt til at gøre noget anderledes. Vi vil forsøge at have bolden og forhindre dem i at spille deres spil."

Den argentinske landstræner tilføjer, at hans hold vil forsøge at imødegå det fysiske og aggressive spil fra Canada, som kommer fra en sejr over Venezuela efter straffesparkskonkurrence.

"Canada har spillere, der er fysisk stærke og også teknisk gode, med en træner, der har formidlet en aggressiv måde at spille på," lyder det fra Scaloni.

"De har gjort det svært for alle hold. Fysisk er det svært at matche dem, men med vores aktiver håber vi at kunne spille kampen på vores side."

Opgøret mellem Argentina og Canada spilles natten til onsdag dansk tid med kampstart klokken 2.