Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Lille Madrid-klub gjorde vildt kup med colombiansk stjerne: Som at få Maradona til Napoli

James Rodriguez vender tilbage til Madrid
James Rodriguez vender tilbage til MadridProfimedia
Præsidenten for Rayo Vallecano har sammenlignet klubbens evne til at skrive kontrakt med den colombianske superstar James Rodriguez med Diego Maradonas ankomst i Napoli midt i 80'erne.

Rayo annoncerede Rodríguez' ankomst mandag, og Presa fortalte radioprogrammet El Partidazo de COPE, at angriberens landsmand Radamel Falcao havde en finger med i spillet i den overraskende handel. 

"Jeg ringede direkte til ham for en måned siden," siger Presa i følge ESPN Soccernet. "Vi har en fælles ven i Radamel Falcao. Vi så, hvad mulighederne var, og selvom det i starten var svært, opnåede vi i sidste ende noget historisk for Rayo Vallecano."

"Vi er et ydmygt, men ambitiøst hold, ligesom Napoli, da de købte Maradona. Siden da har man ikke set noget lignende."

Presa tilføjede, at Rodríguez vil få tid til at komme i sin bedste form eftersom hans sidste kamp daterer sig helt tilbage til finalen i Copa América den 14. juli i Miami.

"Der er gået fem uger, siden han spillede i Copa América-finalen, og han har været på ferie; vi vil ikke risikere hans sæson ved at risikere én kamp. Han skal håndteres forsigtigt, han er som en Formel 1-kører, han skal holder hele sæsonen."

Rayo er vært for Barcelona på tirsdag, hvor den catalanske klubs nye indkøb Dani Olmo sandsynligvis vil få chancen efter at Andreas Christensens skade tillod Barcelona at registrere den tidligere RB Leipzig-stjerne.