Messi går glip af Argentina-træning på grund af en muskelskade

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Messi går glip af Argentina-træning på grund af en muskelskade

Argentinas Lionel Messi reagerer
Argentinas Lionel Messi reagerer Reuters
Argentinas anfører Lionel Messi (37) gik glip af træningen torsdag eftermiddag på grund af muskelsmerter, mens hans tilstedeværelse i deres sidste Copa America-gruppespilskamp mod Peru fortsat er tvivlsom.

De forsvarende mestre fra Argentina trænede på Miami International Universitys sportsplads uden Lionel Messi, som ifølge argentinske medier gennemgik medicinske tests og kinesiologiske sessioner.

Messi, som fyldte 37 år i denne uge, har lidt af muskelproblemer og havde brug for kortvarig medicinsk behandling af sit lår under Argentinas 1-0-sejr over Chile i mandags ved Copa America, som afholdes i USA.

Inter Miami-spilleren sagde, at det måske ville være klogere at stå over mod Peru lørdag, hvor hans hold allerede er kvalificeret til næste runde efter to sejre.

"Mit inderlår er lidt stift, og jeg har ikke kunnet bevæge mig frit, det generede mig lidt, men jeg var i stand til at spille kampen færdig mod Chile, så jeg vil se, hvordan det udvikler sig i løbet af de næste par dage," sagde Messi efter mandagens sejr.

Information før kampen mellem Argentina og Peru
Information før kampen mellem Argentina og PeruFlashscore

Det argentinske fodboldforbund har ikke givet en medicinsk opdatering om Messis tilstand. Forsvarsspilleren Marcos Acuna pådrog sig også en muskelskade under træningen i Miami.

Landstræner Lionel Scaloni sagde, at han vil hvile flere sædvanlige startere på lørdag i den sidste kamp i gruppe A på Hard Rock Stadium.