Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Sur Messi revser dyngvåd bane efter pointtab : Kunne ikke spille under de forhold

Argentinsk frustration efter pointtab på dyngvåd bane: Kunne ikke spille under de forhold
Argentinsk frustration efter pointtab på dyngvåd bane: Kunne ikke spille under de forholdČTK / AP / Ariana Cubillos
Lionel Messi lagde skylden på banen på Estadio Monumental de Maturín, efter Argentinas uskønne 1-1 kamp mod Venezuela torsdag aften, i deres første VM-kvalifikationskamp i oktober.

Et kraftigt regnskyl før kampen i Maturín påvirkede banen og forsinkede startfløjtet, inden spillerne kunne vende tilbage til en dyngvåd bane. Nicolás Otamendi bragte Argentina foran, men Venezuelas Salomón Rondón udlignede i anden halvleg, og begge hold måtte derfor nøjes med et enkelt point.

"Det var meget svært. Det gør kampene meget grimme. Vi kunne ikke fuldføre to afleveringer i træk. I anden halvleg gjorde vi det lidt bedre på højrefløjen, men det er svært at spille sådan. Der bliver spillet meget lidt”, siger Messi til mediet TyC efter kampen.

Midtbanespilleren Rodrigo De Paul fra Atletico Madrid delte sin holdkammerats frustration

"Vi kunne ikke spille fodbold under de forhold", lød det efter slutfløjtet.

Selvom Argentina fører CONMEBOL's VM-kvalifikation med 19 point efter ni kampe, forlod Messi banen skuffet over resultatet.

"Vi spillede uafgjort, fordi banen ikke hjalp os med at gøre, hvad vi ønskede. Vi måtte spille et andet spil end det, vi havde forberedt", siger han.

"Men vi var forberedte, fordi vi kæmpede, vandt duellerne og spillede med på modstanderens fejl. Vi kunne ikke risikere for meget ved at spille bagud. I første halvleg forsøgte vi nogle bagudafleveringer, men vandet bremsede dem og gjorde det kompliceret. Vi spillede det spil, vi kunne med vandet".

Argentinas træner, Lionel Scaloni, istemmer sine spilleres mening og siger, at banen ikke var egnet til en kamp af denne kaliber:

"Banen levede ikke op til de minimale betingelser for en fodboldkamp. Man kunne ikke spille. Vi gjorde, hvad vi kunne, men forholdene på banen var ikke til en kamp mellem to hold på dette niveau".

Messi vendte tilbage til landsholdet for første gang siden sin ankelskade i Copa América-finalen mod Colombia i juli 2024. Skaden holdt ham ude i to måneder, hvor han missede kampe for Inter Miami CF samt landskampene mod Chile og Colombiai september.

Næste opgave for Messi og Argentina, er en hjemmekamp i Buenos Aires mod Bolivia på onsdag.