Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Thomasberg ser frem til at se nye spillere i kamp: Vi skal sætte Buksa i scene i feltet

Thomasberg ser frem til at se nye spillere i kamp: Vi skal sætte Buksa i scene i feltet
Thomasberg ser frem til at se nye spillere i kamp: Vi skal sætte Buksa i scene i feltetProfimedia
Efter en kort sommerferie er de danske mestre fra FC Midtjylland klar til titelforsvar. Første skridt skal tages i Aarhus, hvor midtjydernes tidligere anfører Henrik Dalsgaard tager imod. Thomas Thomasberg mener at holdet er klar til den nye sæson.

Den nye Superliga-sæson starter fredag aften, og i sæsonåbneren tager AGF imod de regerende danske mestre fra FC Midtjylland.

Midtjydernes cheftræner Thomas Thomasberg ser tilbage på en vellykket pre-season, trods nogle spillere på landsholdsopgaver, og manglen på Emiliano Martínez, der var med Uruguay til Copa America.

"Som udgangspunkt er det altid svært at gætte, hvordan en opstart har været, før vi starter ud. Fornemmelsen er, at vi er kommet godt igennem det," siger Thomasberg til klubbens hjemmeside.

Han fremhæver, at holdet har trænet på et højt niveau og er i god fysisk form.

"Derudover har vi fået rystet nogle nye folk ind i gruppen og afsluttet det hele med en træningslejr. Vi er der, hvor vi bør og skal være, og vi glæder os til en masse kampe inden for en kort periode," tilføjer han.

Forud for den nye sæson har fokus været på at forbedre de aspekter, der sidste år bragte mesterskabet til FC Midtjylland.

"Vi stiler hele tiden efter nye mål og endnu bedre præstationer," siger Thomasberg og understreger vigtigheden af intensitet, dødbolde og spillernes evne til at udfolde sig på banen.

Kampen mod AGF forventes at blive intens og fysisk. En af midtjydernes store forcer er det fysiske, og Uwe Rösler i AGF lægger også stor vægt på, at hans spillere er i god fysisk forfatning.

"Der er noget intensitet, fysik og duelstyrke i begge hold. Vi skal have sat vores offensive spillere i gunstige, kampafgørende situationer og forsvare os godt imod det, de gør," siger Thomasberg.

Sydkoreanske Cho Gue-Sung er fortsat fraværende grundet eftervirkninger fra en operation, men nyerhvervelsen Adam Buksa er meldt klar til kamp, efter at have været til EM med Polen.

"Buksa er dygtig i feltet, og vi skal have sat ham i scene, hvor han er farligst, fordi så kommer han til at lave mange mål," afslutter Thomasberg.

Kampen starter fredag aften kl. 18.00 i Aarhus, og du kan følge med live i Flashscores Match Centre.