Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Modig argentinsk fodboldlegende stopper slagsmål mellem rasende fans

Svend Bertil Frandsen
Juan Roman Riquelme forsøger at pacificere de rasende fans
Juan Roman Riquelme forsøger at pacificere de rasende fansProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst /
Den tidligere argentinske landsholdsspiller og Boca Juniors-præsident Juan Roman Riquelme måtte gribe ind for at forhindre en konfrontation mellem Bocas og Gimnasia La Platas fans under onsdagens Copa Argentina-kvartfinale i Rosario.

Fans af de to rivaliserende klubber har stødt sammen før, hvor en tilskuer døde i 2022, efter at politiet havde affyret tåregas for at stoppe vold uden for stadion, hvorefter tåregaasen drev ind i arenaen og forårsagede vejrtrækningsproblemer og panik.

Riquelme forlod sin boks sammen med en række af af klubbens bestyrelsesmedlemmer, Chicho Serna, Raul Cascini, og Marcelo Delgado, for at pacificere Boca-fans, efter at dommeren stoppede kampen, da fans forsøgte at nedbryde barrierer på tribunerne for at konfrontere hinanden.

Sæder blev smidt fra Boca-enden ind til Gimnasia-fansene, før urolighederne for alvor brød ud blandt de rivaliserende tilhængere og politiet affyrede tåregas ind i folkemængden.

Spillerne bad også fansene og politiet om at falde til ro, og til sidst lykkedes det at pacificere de rasende fans. Boca, der sejrede i straffesparkskonkurrencen efter 1-1 i den ordinære kamp, skal spille mod Velez Sarsfield i semifinalen.

Riquelme tilbragte størstedelen af ​​sin karriere med Boca Juniors. Den 46-årige fik 51 landskampe for Argentina og blev præsident for klubben sidste år.