Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Modric: Ancelotti fortjener at fortsætte som træner

Ancelotti og Guardiola efter kampen.
Ancelotti og Guardiola efter kampen.AFP
Real Madrid led et forsmædeligt nederlag på hele 4-0 til Manchester City, men “Carletto” Ancelotti har fortsat holdets fulde opbakning, siger den kroatiske midtbanestjerne Luka Modric torsdag.

Det var noget af en afklapsning, Real Madrid løb ind i på Etihad, da de blev ekspederet ud af et storspillende City-mandskab, men den hæderkronede italiener på bænken, Carlo Ancelotti, skal ikke straffes på den led. Tværtimod, så skal han blive i klubben, hvis det står til et af holdets omdrejningspunkter, Luka Modric.

“Ja, jeg synes, at Mister (træneren) fortjener at fortsætte. Jeg er ikke i tvivl. Siden han kom for anden gang, har han vundet alle titler. Sidste år havde vi en utrolig sæson. I Copa del Rey, i Champions League, vi gjorde det alle steder meget godt indtil i dag. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at han bliver. Han fortjener det for alt det, han gør og alt det, han har gjort, for det, han bringer til dette hold - erfaringen, kvaliteten. Jeg synes, at vi spiller meget godt, og som jeg sagde, er der ingen grund til at lave et drama på grund af dette nederlag," siger Modric torsdag ifølge Eurosport.

Modric siger i samme ombæring, at holdet ikke spillede godt, men at man bliver nødt til at hylde City for deres præstationer.

Ancelottis kontrakt udløber i 2024, og der har været kraftige rygter om, at han skal overtage det brasilianske sæde som landstræner. Copa del Rey bliver det eneste trofæ, Real Madrid vinder i denne sæson, da FC Barcelona allerede har afgjort mesterskabet til deres fordel.