Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Goretzka er i øjeblikket "uden fremtid" i FC Bayern

Goretzka uden fremtidsudsigter i FC Bayern
Goretzka uden fremtidsudsigter i FC BayernProfimedia
Joshua Kimmich viste sympati for sin kammerat Leon Goretzka, mens Thomas Müller stadig ser den 29-årige som "en af os" - men det ser ud til, at landsholdsspilleren ikke længere har nogen fremtid efter seks år i FC Bayern. Den nye træner Vincent Kompany udelod Goretzka fra truppen til Münchens 4-0 sejr over SSV Ulm i første runde af pokalturneringen - selv om Goretzka er fit.

Klubben taler "meget åbent" med spillerne om deres chancer, understregede sportsdirektør Max Eberl:

"De ved, hvad der foregår. Vi har talt om det høje niveau, vi har i truppen. Og så må hver enkelt spiller selv beslutte, hvordan han vil håndtere det."

Situationen for Goretzka er "bestemt ikke rar", tilføjede Eberl, "for som spiller vil man gerne være på banen".

Goretzka har stadig to år tilbage af sin kontrakt med München frem til 2026. Bayern vil selvfølgelig "respektere alle kontrakter", sagde Eberl, men det faktum, at man stadig ikke kan "sige, hvordan de sportslige udsigter ser ud, er helt normalt".

Atletico Madrid og SSC Napoli har angiveligt udtrykt interesse. Men sportsdirektør Christoph Freund undgik spørgsmålet om, hvorvidt der allerede var konkrete forespørgsler. Det er "ikke de store henvendelser i øjeblikket".

Men med en spiller som Leon Goretzka, som er "meget god", er der selvfølgelig altid interesserede parter.

Fra et spillersynspunkt sagde Kimmich:

"Jeg nyder virkelig at være på banen med Leon. Alle ved, at vi er meget gode venner, så jeg har lidt ondt af ham. Men i sidste ende er det ikke mig, der kan træffe beslutningen."

"Han viser os som holdkammerater, hvor vigtige vi er for ham. Og det er lige så vigtigt for alle os andre," siger Müller.

Han træner fremragende, "men hvis man ser på truppen, er der altid svære beslutninger". Og om andet vil vise sig, siger Müller, at:

"Det har jeg ærligt talt ingen anelse om".