Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Jess Thorup advarer sine tropper mod selvtilfredshed efter Dortmund-chok

SID
Jess Thorup advarer Schalke trods krisen: 90 procent er ikke nok!
Jess Thorup advarer Schalke trods krisen: 90 procent er ikke nok! ČTK / imago sportfotodienst / Bernd Feil/M.i.S.
Træner Jess Thorup fra Bundesliga-klubben FC Augsburg advarer sit hold om ikke at tage let på pokalmodstanderne Schalke 04 efter deres overraskende sejr over Borussia Dortmund. "Hvis vi nu tror, at vi kan gøre det med 90 eller 95 procent, bare fordi vi spiller mod et hold fra 2. Bundesliga, så får vi problemer," sagde Thorup forud for kampen på tirsdag (Kl. 18:00).

Ligesom mod BVB kræves der "løbevillighed, høj intensitet, dueller", "så har vi en rigtig god chance for at gå videre. Og det er det, det hele handler om, uanset hvad. Vi vil gerne gå videre, det er vi nødt til, og vi tror på det," tilføjer danskeren.

Kampens centrum: FC Augsburg vs. Schalke 04

Som forventet giver Thorup sin reservemålmand Finn Dahmen en garanteret startplads. "Finn spiller fra start, det har han gjort sig fortjent til i de seneste uger, og han har trænet rigtig godt. Dette er en mulighed for ham til at vise, hvad han kan," sagde han. Alexis Claude-Maurice, som spillede to gange mod Dortmund, starter også inde.

Træneren afsæørede også, at hans hold havde øvet sig i at tage straffespark i tilfælde af en nødsituation."Vi er forberedt på alt, men håber at kunne afgøre kampen i løbet af 90 minutter."

Der er stadig ledige pladser til kampen. Der er på nuværende tidspunkt solgt knap 26.000 billetter.