Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Arteta hylder exceptionel Ramsdale efter Arsenals sejr over Brentford

Ramsdale havde en afgørende redning på Yoane Wissa i anden halvleg og afviste også Frank Onyeka sent i kampen.
Ramsdale havde en afgørende redning på Yoane Wissa i anden halvleg og afviste også Frank Onyeka sent i kampen.Reuters
Arsenal-manager Mikel Arteta roste Aaron Ramsdale som "exceptionel", da han vendte tilbage til holdet, efter at målmanden spillede en afgørende rolle i onsdagens 1-0-sejr over Brentford i tredje runde af Liga Cuppen.

Ramsdale havde været Arsenals førstevalg i målet, siden han kom til i 2021 og spillede alle 38 Premier League-kampe i sidste sæson, men han har siddet på bænken i de sidste tre kampe til fordel for David Raya, som blev udlejet fra Brentford i august.

I onsdags reddede Ramsdale forsøget fra Yoane Wissa i anden halvleg, og afviste også Frank Onyeka sent i kampen, da Brentford satte Arsenal under hårdt pres, efter at Reiss Nelson havde scoret det afgørende mål i det ottende minut.

"Han har været enestående i situationen," sagde Arteta. "Vi elsker ham helt sikkert mere. Vi kender ham, vi kender hans karakter, og vi er virkelig glade for at have ham".

"Jeg tror ikke, jeg er den rette til at svare på spørgsmålet om Aaron Ramsdales kvalitet, for det var mig, der hentede ham, da alle andre satte spørgsmålstegn ved den beslutning".

"Alle spillere er meget vigtige. Vi har også mange skader og spillere, der har bidraget. Men i fodbold handler det om nuet, det handler om øjeblikket. I dag havde han muligheden for at spille, og han spillede en virkelig stor kamp."

Arsenal rejser til West Ham i ugen, der begynder den 30. oktober, for at spille om en plads i kvartfinalen.