Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Cucurella om sin "håndbold": Skal ikke blande mig i den snak

Cucurella om sin håndbold: "Lad være med at involvere dig"
Cucurella om sin håndbold: "Lad være med at involvere dig"Profimedia
Efter de ophedede diskussioner om "handgate" i Stuttgart har Marc Cucurella for første gang udtalt sig om den kontroversielle situation i EM-kvartfinalen - uden at afsløre sin egen mening om situationen.

"Jeg er spiller, og jeg blander mig ikke. Jeg respekterer, hvad dommerne siger," forklarede den spanske back to dage efter den dramatiske 2:1-sejr efter forlænget spilletid mod det tyske landshold.

"Hvis dommerne siger, at det ikke er hånd på bolden, så siger jeg, at det ikke er hånd på bolden," sagde Cucurella i Spaniens EM-lejr i Donaueschingen i søndags. Den engelske dommer Anthony Taylor havde ladet spillet fortsætte i det 106. minut ved stillingen 1-1, da Jamal Musiala skød bolden op på hånden af Cucurella, som stod i sit eget straffesparksfelt. VAR forblev også tavs, og Taylor kiggede ikke scenen efter på skærmen. Denne beslutning har udløst en voldsom debat - blandt eksperter, spillere og fans.

"Jeg forstår, at det er en lidt tvivlsom handling," sagde Cucurella, da han blev spurgt:

"Men jeg tror, at hvis Tyskland havde vundet, ville det ikke være blevet diskuteret så meget."

Den 25-årige spiller fra Chelsea FC henviste også til andre af dommerens kontroversielle beslutninger.

"Vi kunne have klaget over, at han ikke udviste Toni Kroos," sagde Cucurella med henvisning til flere forseelser af den tyske midtbanestjerne i kampens tidlige fase:

"I sidste ende vandt vi, og det er det vigtigste."