Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Danske fans bliver opfordret til ikke at hoppe i takt på hjemmebanen i Parken

Danmark tager imod Finland i et udsolgt Parken torsdag aften.
Danmark tager imod Finland i et udsolgt Parken torsdag aften.Profimedia
Bag det ene mål i Parken finder man B-tribunen, der både til FCK's og landsholdets kampe fungerer som stemningsskabende tribune, men tilskuerne frarådes at hoppe i takt på netop den tribune.

Der plejer at være rigtig god stemning, når det danske landshold indtager græstæppet i den danske nationalarena. Nu bliver de danske tilhængere dog advaret imod at hoppe på samme tid, når landsholdet torsdag tager imod Finland.

I et interview med B.T. fortæller DBU-chef Jakob Høyer følgende:

”Til eftermiddag sender vi et statement ud på vores hjemmeside og i den kampinformation, som sendes til alle billetkøber. Og her siger vi, at koordineret hop ikke er nogen god idé på baggrund af de ting, vi får at vide fra Parken”.

Opfordringen kommer, efter at FC København, der til daglig spiller i Parken, skrev på sin egen hjemmeside, at man skal være varsom med at hoppe i takt. Udmeldingen kommer efter en undersøgelse fra Rambøll. 

"De taktfaste koordinerede hop gør, at det oprindelige designgrundlag er overskredet. Derfor er det vores anbefaling, at der ikke bliver hoppet i takt, før der er lavet nye undersøgelser, der dokumenterer at tribunen samlet kan anvendes med koordinerede hop, uden at normens krav til sikkerhed overskrides”, siger Henning Jensen fra Rambøll til FCK’s hjemmeside.

Hos Flashscore har vi tidligere skrevet om Rambølls undersøgelse og opfordring, som du kan læse mere om her.

Opfordringen gælder derfor også, når landsholdet spiller mod Finland torsdag aften, hvor der er blevet meldt udsolgt til kampen.