Deschamps melder ud om Mbappés næse: Han gør fremskridt

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Deschamps melder ud om Mbappés næse: Han gør fremskridt

Mbappe til træning med sin maske
Mbappe til træning med sin maskeReuters
Frankrigs angriber Kylian Mbappe gør fremskridt i sin genoptræning efter en brækket næse, men det er ikke sikkert, at han spiller i tirsdagens EM-kamp mod Polen, sagde landstræner Didier Deschamps mandag.

Mbappe brækkede næsen i Frankrigs indledende 1-0-sejr over Østrig og sad over i 0-0-kampen mod Holland. Frankrig har ikke scoret et eneste mål selv i turneringen, og sejren over Østrig blev sikret ved et selvmål.

"Han bliver bedre dag for dag," sagde Deschamps til journalister."Jeg vil ikke benægte, at han er lige så opsat på at spille i morgen, som han var på at spille mod Holland."

Mbappe skabte håb om en tilbagevenden mod Polen, der allerede er elimineret i den sidste gruppekamp, da han tog en beskyttelsesmaske på og deltog i en træningskamp i lørdags.

Da han talte med journalister før Deschamps, antydede den franske også midtbanespiller N'Golo Kante, at Mbappe kunne være tilbage mod Polen, en kamp, som Frankrig skal vinde for at overhale Holland som gruppevinder.

"Når Kylian er tilbage, tror jeg, at det kan hjælpe os med at score og vinde. Det er helt klart et stort plus at have Kylian tilbage," sagde Kante.