Euro 2024 kvartfinale-kampe | Forudsigelser for Euro 2024 kvartfinaler

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

EM 2024 Kvartfinale-kampe der skal ses: EM 2024 forudsigelser

EM 2024 Kvartfinale-kampe der skal ses: EM 2024 forudsigelser
EM 2024 Kvartfinale-kampe der skal ses: EM 2024 forudsigelserProfimedia
Der er masser af interessante kampe ved EM 2024, som nu har nået kvartfinalestadiet.

Spændingen begynder virkelig at stige, efterhånden som vi nærmer os afslutningen på UEFA Euro 2024, hvor kvartfinalerne, semifinalerne og finalen er de eneste kampe, der er tilbage i en underholdende turnering. 

Der er nogle fænomenale kvartfinaler i vente, som er blevet skabt, fordi den ene side af lodtrækningen omfattede nogle gigantiske fodboldnationer, og disse must watch-kampe er blevet gennemgået nedenfor sammen med forudsigelser for hver enkelt.

Spanien vs Tyskland (5. juli)

Denne kamp taler stort set for sig selv, og de to nationer er begge stærke favoritter til at gå videre og vinde turneringen, hvis de vinder denne kamp. De følger begge en filosofi med tempofyldt angrebsfodbold, og det forventes, at Spanien og Tyskland leverer et show i kvartfinalen, når de mødes fredag aften i Stuttgart.

Tyskland så ud til at storme mod knockoutfasen med maksimumpoint i gruppen, indtil Schweiz gav dem et lille knæk i selvtilliden. Men en 2-0-sejr over Danmark betyder, at de er tilbage på sporet, og de vil være ivrige efter at slå spanierne ud foran deres hjemmepublikum.

Spanien var i stand til at vinde alle kampe i gruppespillet, hvor de relativt let slog Kroatien, Italien og Albanien. Det var før en fordelagtig lodtrækning mod Georgien, hvor de vandt 4-1 efter en tidlig forskrækkelse, og det har nu givet dem en fantastisk kvartfinale mod tyskerne.

Spanien (2,6) / (+160) mod Tyskland (2,8) / (+180) bliver uden tvivl den mest teknisk tiltalende kamp i turneringen indtil videre, og en kamp, som alle neutrale vil håbe på at se mål i!

Forudsigelser: 

Spanien 1-2 Tyskland (11) / (+1000)

Jamal Musiala scorer (4.75) / (+375)

Alvaro Morata scorer (3.2) / (+220)

Portugal vs Frankrig (5. juli)

På denne side af lodtrækningen er tilskuerne til Euro 2024 blevet velsignet med nogle fremragende kampe! Takket være at favoritterne alle kom helskindet igennem ottendedelsfinalerne, er fans blevet belønnet med to utrolige kampe, hvor den anden kamp den 5. juli er Portugal (3,25) / (+225) vs Frankrig (2,25) / (+125).

Der synes ikke at være nogen mellemting med Frankrig, de er enten involveret i snævre resultater som gruppespillet i Euro 2024 og det samme mod Belgien, eller nogle af de bedste kampe, vi nogensinde har været vidne til, som i de to VM-finaler i nyere tid mod Kroatien og Argentina.

Forhåbentlig bliver det sidstnævnte, hvor alle er begejstrede for udsigten til, at Kylian Mbappe og Cristiano Ronaldo skal stå på hver sin side, måske for sidste gang.

På trods af alt deres talent kæmper Portugal stadig med at bevise, at de er et af de bedste hold på den internationale scene, og de har ikke scoret mod Georgien og Slovenien i ordinær tid i to kampe i træk. Men dette er en enestående mulighed for at vise deres autoritet og potentielt give sig selv den selvtillid, de har brug for til at vinde EM 2024.

Frankrig er favorit til komme videre fra denne kamp og nå endnu en semifinale i en stor turnering, simpelthen på grund af Mbappe og den resolutte defensiv, de har vist indtil videre ved Euro 2024.

Forudsigelser: 

Portugal 1-2 Frankrig (10) / (+900)

Kylian Mbappe scorer (2.75) / (+175)

England vs Schweiz (6. juli)

England (2,2) / (+120) blev gjort til favoritter til at vinde Euro 2024 umiddelbart efter gruppespillet, efter at det lykkedes dem at være på den papiret letteste side af lodtrækningen. Men efter deres præstation og behovet for et mål i sidste minut for at blive i turneringen i søndags mod Slovakiet, skal det måske revideres. 

Derudover bliver det ikke let at møde et formstærkt Schweiz (3,75) / (+275) i kvartfinalen, især ikke efter deres komfortable sejr over Italien i ottendedelsfinalen. Schweizerne vil højst sandsynligt skabe store problemer for Englands forsvar med deres flydende angrebssystem, der for det meste styres af den tidligere Arsenal-spiller Granit Xhaka, som har været fantastisk indtil videre ved EM 2024, og som alle i den engelske trup er bekendt med.

På papiret må man favorisere England. Selv om det lykkedes dem at komme igennem ottendedelsfinalen, har præstationerne været meget skuffende, og de kan blive slået ud af Schweiz i kvartfinalen, hvis de ikke passer på.

Forudsigelser:

England 1-1 Schweiz (6) / (+500)

England vinder efter straffesparkskonkurrence (8,5) / (+750)