Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

EM LIVE Tracker: Danmark videre på andenpladsen på færrest kort -Tyskland venter lørdag

Opdateret
EM 2024 LIVE tracker
EM 2024 LIVE trackerLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Der er lagt op til et brag af en fodboldaften, når Gruppe C og D skal afgøres tirsdag aften. Det er også i aften, at Danmark spiller sin sidste gruppekamp mod Serbien, følg kampene LIVE med Flashscore's EM-tracker

SLUT: Danmark er medvirkende til, at Serbien nu er færdige ved EM efter en intens nullert. Grundet det indbyrdes regnskab med gule kort, ender Danmark på andenpladsen i gruppen. Det betyder at Danmark spiller på lørdag mod Tyskland i Dortmund.

Statistik på kampen
Statistik på kampenOpta by StatsPerform

SLUT: England og Slovenien deler i porten i en nulløsning.

Statistik fra kampen
Statistik fra kampenOpta by StatsPerform

90+2': Danmark - Serbien (0-0) - Serberne kommer til en stor chance, og efter lidt usikkerhed fra den danske anfører Schmeichel, kan Danmark ånde lettet op.

90': Danmark - Serbien (0-0) - Der er lagt fem minutter til kampen.

88': Danmark - Serbien (0-0) - Christian Eriksen bliver taget ud til fordel for Yussuf Poulsen. Nu skal der bruges kræfter i presspillet.

86': Danmark - Serbien (0-0) - Kasper Dolberg er tæt på at komme først til et indlæg fra Mæhle. Kampen bølger fra felt til felt i øjeblikket.

81': Danmark - Serbien (0-0) - Joakim Mæhle bliver overløbet i eget straffesparksfelt, og til sidst er det Mitrovic med en afslutning, der dog går et stykke forbi mål.

75': Danmark - Serbien (0-0) - Kasper Hjulmand sætter Thomas Delaney og Victor Kristiansen på banen. Ud går Morten Hjulmand og Alexander Bah. Mæhle bytter side og Delaney skal ind og tage luftdueller.

Tumult i det danske felt
Tumult i det danske feltLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

73': Danmark - Serbien (0-0) - Danmark appellerer for at straffespark men Letexier falder ikke for fristelsen.

66': England - Slovenien (0-0) - Der er spillet over en time i begge kampe, og England har bestemt brugt venstre flanke mere i aften i jagten på et mål. Ifølge vores vurderinger er Kieran Trippier den højest vurderede spiller i den kamp med en rating på 7,9 som det ser ud nu.

65': Danmark - Serbien (0-0) - Nu begynder det for alvor at spidse til. Kampen balancerer på et knivsæg, hvor en dansk scoring bringer Danmark på førstepladsen, mens en serbisk scoring sender Danmark på sommerferie. Jannik Vestergaard kommer til en helt fri header efter en hjørnespark, men afslutningen sidder lige på Rajkovic.

59': Danmark - Serbien (0-0) - En undervældende Rasmus Højlund forlader banen til fordel for Kasper Dolberg.

51': England - Slovenien (0-0) - Tempoet i hvert fald steget efter pausen, og England har nu slået lejr på Sloveniens banehalvdel. Phil Foden skyder fra distancen, men det er ufarligt.

53': Danmark - Serbien (0-0) - Serbien får bolden i nettet, da Joachim Andersen sender bolden i eget net. Heldigvis for Danmark, er der dog offside i opspillet.

Andreas Skov Olsen
Andreas Skov OlsenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

50': Danmark - Serbien (0-0) - Intensiteten er lige steget et par nøk opad efter pausen. Serberne er pisket til sejr og skal bringe noget frem af banen. Det skal give muligheder til Danmark.

46': England - Slovenien (0-0) - Kobbie Mainoo er kommet ind for England i stedet for Conor Gallagher.

46': Danmark - Serbien (0-0) - Kasper Hjulmand har benyttet pausen til at skifte Andreas Skov Olsen ind i stedet for Jonas Wind. Dragan Stojkovic har byttet to spillere, og har blandt andre sat Dusan Tadic ind.

PAUSE: England - Slovenien (0-0) - Efter en skidt start er England kommet bedre med mod slutningen af første halvleg. Harry Kane har haft englændernes største mulighed.

Statistik fra de første 45 minutter
Statistik fra de første 45 minutterOpta by StatsPerform

PAUSE: Danmark - Serbien (0-0) - Danmark har været det bedste hold, og har haft en syndflod af hjørnespark. Det har dog været begrænset med oplagte muligheder for dansk scoring. Omvendt har Kasper Schmeichel stort set ikke rørt bolden, og kan måske blive bedt om at betale entrebillet.

Statistik fra første halvleg
Statistik fra første halvlegOpta by StatsPerform

45': Danmark - Serbien (0-0) - Der er lagt et enkelt minut til første halvleg.

39': Danmark - Serbien (0-0) - Stor chance til Jonas Wind, efter godt dansk spil op langs højre side. Afslutningen ryger dog nærmere i rotation om jordens akse, end ind bag den serbiske keeper. Til Winds forsvar skal det dog siges, at Wolfsburg-spilleren gled i afslutningsøjeblikket.

30': Danmark - Serbien (0-0) - Kort efter er det Morten Hjulmand der får en advarsel, og udover at den tæller negativt i forhold til det indbyrdes regnskab mod Slovenien, så betyder det også at Hjulmand er ude af en eventuel 1/8-finale.

Morten Hjulmand
Morten HjulmandLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

28': Danmark - Serbien (0-0) - Kort efter at hele den danske bænk appellerede for et gult kort mere til Milenkovic, er det Jonas WInd der uforstående bliver noteret for en advarsel.

20': England - Slovenien (0-0) - England viser gode ting i venstre side, hvor Phil Foden kommer fri. Han sender den videre til Bukayo Saka, som afslutter, men flaget er oppe. På trods af det underkendte mål er det en opmuntring for England, der har startet kampen famlende.

21': Danmark - Serbien (0-0) - Christian Eriksen kommer til en farlig afslutning, men Predrag Rajkovic kommer ned og redder flot. Det giver anledning til et tungt dansk pres. På et efterfølgende hjørnespark får Danmark også bolden i nettet, men hjørnesparket havde passeret mållinjen inden.

16': England - Slovenien (0-0) - Slovenien kommer til en god mulighed. Kieran Trippier får gult for en sen tackling, og han skal passe på i resten af kampen i Köln.

Alexander Bah
Alexander BahLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

16': Danmark - Serbien (0-0) - Danmark kommer til en fin mulighed, efter en skarpt indlæg fra Joakim Mæhle. Wolfsburg-spillerens indlæg ender på bagerste stolpe hos Alexander Bah, men Benfica-spilleren får ikke rigtigt ram på bolden.

15': Danmark - Serbien (0-0) - Efter en lovende dansk start, er serberne kommet mere med i opgøret. Ingen af holdene har tilspillet sig en reel chance, og kampens betydning kan tydeligt aflæses i spillet.

10': Danmark - Serbien (0-0) - Danmark forsøger at spille op gennem højresiden, men uden den store succes. Midtbanen mangler at få sat sig igennem for alvor, og Rasmus Højlund leder stadig efter tidligere tiders landsholdsform.

5': England - Slovenien (0-0) - Der er uden tvivl nerver på begge stadioner, og England er de første til at vise det ved at give bolden væk på egen banehalvdel to gange i løbet af de første fem minutter. Slovenien kan ikke udnytte det, men det er et advarselstegn for gruppens tophold..

3': Danmark - Serbien (0-0) - Danmark har indledningsvist taget dirigentstokken, og en af Serbiens udsmidere i tre-backkæden, Nikola Milenkovic, er allerede noteret i dommerens sorte bog, efter et greb i Rasmus Højlund.

1': Den franske dommer François Letexier har fløjtet Danmark-Serbien i gang, og det samme har ligeledes franske Clément Turpin i England-Slovenien.

Stillingen i Danmarks gruppe
Stillingen i Danmarks gruppeFlashscore

Kl. 20:46 - Englands landstræner Gareth Southgate har en enkelt ændring i ærmet. Conor Gallagher fra Chelsea er foretrukket til midtbanen fremfor Liverpools Trent Alexander-Arnold.

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Kl. 20:37 - Der er masser af dansk opbakning på lægterne i München.

Danske fans i München
Danske fans i MünchenLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Danske fans til EM
Danske fans til EMLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kl. 20:02 - Når gyseren mod Serbien fløjtes i gang, overtager Christian Eriksen rekorden for at have spillet flest herrelandskampe for Danmark.

Eriksen er som ventet at finde i Danmarks startopstilling i skæbnekampen mod Serbien, og det bliver fynboens landskamp nummer 133. Det er en kamp mere end den tidligere rekordholder, Simon Kjær.

Derudover er den eneste ændring i forhold til kampen mod England, at Victor Kristiansen glider ud på bænken, og Alexander Bah overtager hans plads i startopstillingen

Startopstillinger
StartopstillingerFlashscore

Serbiens landstræner, Dragan Stojokovic, har lavet flere ændringer i sin startopstilling.

Juventus-topscorer Dusan Vlahovic er eksempelvis røget på bænken, og det efterlader umiddelbart den brølstærke landsholdsanfører Aleksandar Mitrovic som den eneste serbiske spidsangriber fra start.

Kl. 20.00: Nu venter hovedretten, når Danmark om en time møder Serbien til en kamp om videre kvalifikation ved slutrunden.

19.57: -SLUT- Der er fløjtet af i begge kampe, og efter lidt af en målfest i anden halvleg har Østrig slået Holland, og dermed alpelandet noget overraskende gruppevindere. Frankrig må være noget trætte af, at de ikke kunne lukke kampen mod de hårdt kæmpende polakker, trods stor overvægt i chancer.

90+4': Der er gået måltørke i kampene, og Holland er nu aktuelt helt nede som treer, mens Østrig er ved at tage gruppesejren foran Frankrig.

85': Sikke en målfest vi har nu i aften. Det er for øjeblikket ret svært at vurdere, hvordan placeringerne i Gruppe D ender. Alle fire hold jager lige nu mål. 

80':  Østrig - Holland (3-2) MÅÅÅÅL! Marcel Sabitzer tæsker bolden op i nærmeste målhjørne og vender igen gruppestillingen på hovedet!

79': Frankrig - Polen (1-1) MÅÅL! Robert Lewandowski udligner for Polen på straffe!

I første ombæring redder Mike Maignan skærene for Frankrig, men da han gik for tidligt, får Lewandowski en chance til. Den udnytter han i samme hjørne, som Maignan lige har reddet i.

75': Østrig - Holland (2-2): MÅÅÅL! Memphis Depay udligner for Holland! Målet skulle først VAR-tjekkes, men det er godkendt!

71' : Vi er gået ned i tempo i begge kampe, men det kan ikke nægtes, at Frankrig er tættere på 2-0 end at Polen udligner. Holland forsøger sig i Berlin med en række forivrede afslutninger i jagten på uafgjort, men kvaliteten halter generelt set siden Gakpos flotte scoring.

63: Frankrig - Polen (1-0): Frankrig foretager en tredobbelt udskiftning, og Griezmann, Johan Giroud og Aurelien Tchuameni er kommet på banen

59': Østrig - Holland (2-1) MÅÅÅL!: Østrig igen foran! Schmid giver Holland en ny, kold afvaskning i Berlins hede med en flot header.

56' Frankrig - Polen (1-0): MÅÅL!: Mbappé scorer på straffe!

Ousmane Dembelé bliver kantet i det polske felt, og denne gang er Mbappé sikker fra pletten over for Skorupski. Frankrig er nu på vej mod at vinde gruppe D.

49' Frankrig - Polen (0-0): Mbappé presser virkeligt på for at score, men to nærmest identiske afslutninger mod det fjerne hjørne bliver henholdsvis taget af sprællemanden Skorupski og sendt forbi stolpen.

46' Østrig - Holland (1-1): MÅL! Cody Gakpo udligner med en forrygende scoring i det lange hjørne, o Holland må siges at være kommet fint ud fra pausen.

Gakpos scoring
Gakpos scoringOpta by stats perform

2. halvleg

Frankrig har nok at se til med at skabe måltrusler mod polakkerne, men det har bestemt også set godt ud, især mod slutningen af kampen. 

I Berlin må man også antage, at Holland kommer en tand længere frem på banen, for hvis Frankrig kommer foran så er de gruppevindere.

45+2':  Østrig - Holland (1-0): - PAUSE - Også i Berlin er der fløjtet til pause. Kan Holland finde vej tilbage i opgøret? Farlige, det har de ikke just været.

Men udviklingen i xG undervejs antyder alligevel, at de burde have scoret mindst en gang.

xG-udvikling
xG-udviklingFlashscore/Opta by Stats Perform
Statistik fra 1. halvleg
Statistik fra 1. halvlegOpta by Stats Perform

45+2':  Frankrig - Polen (0-0) - PAUSE- : Det har åbenbart gjort Frankrig godt med en vandpause, for de har virkelig presset på siden da. Mbappé kommer igen flot igennem efter et-to spil med Barcola, men Skorupski redder igen flot i det polske mål. Kort efter fløjter Marco Guida af for første halvleg.

Statistik fra 1. halvleg
Statistik fra 1. halvlegOpta by stats perform

42':  Frankrig - Polen (0-0): Kameraet dvæler meget ved den bænkede Antoine Griezmann. Forståeligt, for Frankrig skal have en sejr for at tage førstepladsen i gruppen. Kort efter er et øjebliks magi fra Mbappé dog ved at medføre netop den påkrævede føring til Les Bleus.

39':  Østrig - Holland (1-0): Marcel Sabitzer fyrer i to omgange af mod Hollands mål, og i sidste ende formøbler Arnautovic en kæmpe chance, blank foran Verbrüggen. Holland holder ikke helt niveau i kampen.

35':  Frankrig - Polen (0-0): Robert Lewandowski får serveret et flot indlæg, men header bolden forbi Mike Maignan og det franske mål. Ukarakteristisk uskarphed fra "Lewa".

30':  Frankrig - Polen (0-0): Spillerne har netop fået lov at få en vandpause i de høje temperaturer i Dortmund. Man har ikke set det store til den tilbagevendte Kylian Mbappé endnu, så måske en kold klud kan hjælpe.

25':  Østrig - Holland (1-0):  Så fik Holland alligevel en stor chance, men Malen formøbler den flotte frispilning fra Memphis Depay og skyder helt forbi mål.

23':  Østrig - Holland (1-0): Det er ikke meget,Holland får produceret offensivt, og Østrig spiller stadig over forventning. Måske bliver det i dag, at alpelandet får vendt den dårlige statistik mod Holland. 

20': Frankrig - Polen (0-0): Ousmane Dembelé slipper fri igennem i højre side, men afslutningen bliver afværget flot af Lukasz Skorupski

15': Frankrig - Polen (0-0): Polen har allerede haft tre fine forsøg, ingen af dem fra tilbagevendte Robert Lewandowski. Veteranangriberen har dog vredet rundt på anklen og humper for tiden lidt.

11': Frankrig - Polen (0-0): Theo Hernandez slipper fri i venstre side men får sit hårde skud pareret til hjørne.

6':  Østrig - Holland (1-0) MÅL! Donyell Malen har lavet selvmål, da han sender et østrigsk indlæg forbi sin egen keeper, Bart Verbruggen, og Østrig er kommet på både 1-0 samt en foreløbig førsteplads efter en glimrende start!

Det er det syvende selvmål ved EM indtil videre.

3':  Østrig - Holland : Østrig er lagt frisk fra land, og har i to omgange truet med at ramme store Marko Arnautovic foran det hollandske mål.

1': Bolden er givet op i begge kampe!

Kl. 17.57 - Nationalsangene gjalder ud over henholdsvis Olympia Stadion i Berlin og Signal Iduna Park i Dortmund.

Kl. 17.45 - Det kan ikke overraske nogen, at Oranje i den grad er til stede i Berlin i dag. "Van Links - Naar Rechts!"

Kl. 17.30 - På papiret bør Holland ikke få problemer med Østrig. Men østrigernes mulighed for at sikre sig en top-2 placering i gruppen kommer afgjort til at spille en rolle. 

H2H
H2HFlashscore

Kl. 17.08 - Holland foretager tre ændringer i deres startopstilling, hvilket giver Lutsharel Geertruida, Joey Veerman og Donyell Malen chancen fra start mens Xavi Simons, Jeremie Frimpong og Denzel Dumfries starter ude

Østrig laver fire ændringer, hvor Max Wober, Alexander Prass, Romano Schmid og Patrick Wimmer alle starter inde. Sådan er holdopstillingerne for Holland og Østrig:

Holland - Østrig - Holdopstillinger
Holland - Østrig - HoldopstillingerFlashare

Kl. 17.02 - Kylian Mbappé har brækket næsen, men er kommet sig på rekordtid, og derfor er han også klar fra start mod Polen tirsdag aften. Polen har udspillet sin rolle ved EM, men de stiller alligevel op med et slagkraftigt mandskab mod Frankrig, hvor Robert Lewandowski er med fra start.  Sådan stiller de to hold op.

Frankrig - Polen - Holdopstillinger
Frankrig - Polen - HoldopstillingerFlashare

Kl. 16.12 - England har hentet fire point i deres første to kampe, og de skal bare bruge uafgjort mod Slovenien for at sikre videre deltagelse i EM-slutrunden. Slovenerne er mere pressede før deres kamp. To uafgjorte betyder, at slovenerne, som er med i deres første EM siden år 2000, i tilfælde af nederlag til England kan få mere end svært ved at ende blandt de bedste 3' ere.

Her er vores video optakt:

England - Slovenien optakt
Livescore

Kl. 15.41 - Danmark og Serbien står over for hinanden i gruppe C i aften, begge uden sejr, men stadig med en chance for at komme i ottendedelsfinalen. 

Det står fast at uafgjort mod Serbien vil  sende Danmark videre som enten 2'er eller 3'er i gruppen.

Hvis Slovenien taber til England og Danmark spiller uafgjort, ender vi som nr. to i gruppen. Hvis Slovenien overhaler Danmark og Danmark ender som nr. tre i gruppen, går vi stadig videre eftersom vi stadig vil være bedre i regnskabet end både Ungarn og Kroatien, der begge slutter som 3' ere i deres respektive puljer men med en negativ målscore. 

Danmark kan endda tabe til Serbien og stadig have en chance for at gå videre. Det vil ske, hvis hverken Georgien og Tjekkiet formår at vinde deres sidste gruppekampe i Gruppe F.

Se vores optakt her:

Forhåndsvisning af kamp
Flashscore

Kl. 15.30 - Vi har også en videoptakt af Frankrigs kamp mod Polen. Franskmændene er allerede videre, og Polen er allerede ude, men det bør alligevel blive en underholdende affære!

Forhåndsvisning af kamp
Flashscore

Kl. 15.20 - Se den første af fire video-optakter til dagens kampe - den første er Holland mod Østrig. Hollænderne er allerede videre, men kan stadig toppe gruppen, mens Østrig har brug for et point for sandsynligvis at sikre sig en plads i knockout-runden.

Forhåndsvisning af kamp
Flashscore

Kl. 15.15 - Her er et kig på, hvordan hver gruppe ser ud inden de sidste kampe senere i dag:

Gruppe C:

Stillingen i gruppe C
Stillingen i gruppe CFlashscore

Gruppe D:

Stillingen i gruppe D
Stillingen i gruppe DFlashscore

Kl. 15.00 - Velkommen tilbage til vores fodboldtracker! Vi giver dig masser af EM 2024-dækning i dag, når både gruppe C og gruppe D afsluttes 

 

Omtaler