Fanønske opfyldt: "Major Tom" bliver den nye tyske målhymne

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Fanønske opfyldt: "Major Tom" bliver den nye tyske målhymne

Peter Schillings hit får en permanent plads hos DFB.
Peter Schillings hit får en permanent plads hos DFB.Profimedia
Det tyske fodboldforbund opfylder et inderligt ønske fra mange fans af landsholdet. Hittet "Major Tom" af Peter Schilling er nu den nye målhymne til DFB-holdets hjemmekampe. Det meddelte forbundet lørdag. Sangen erstatter "Kernkraft 400" af Zombie Nation.

Den kan dog ikke bruges som tysk målhymne ved EM på hjemmebane: Der planlægger UEFA at bruge identiske sange for alle hold.

"I ville have det - I får det! Fra nu af officielt: 'Völlig losgelöst'," skrev DFB på en video på Instagram, hvor evergreen'en kunne høres.

"Virkelig cool, fremragende, jeg er glad," siger landsholdsspilleren Kai Havertz i klippet, mens holdkammerat Sandro Wagner siger:

"Det giver os en god følelse, det er det, vi gør."

Nye spillere såsom Aleksandar Pavlovic, Benjamin Henrichs og Alexandra Popp giver også deres besyv med.

"Hvor sejt er det lige?" siger anføreren for kvindelandsholdet. Og til sidst Maximilian Mittelstädt:"Ja, lad os gøre det sådan her!"

Mulig premiere på mandag

Efter at have scoret sit første mål mod Holland (2:1) i Frankfurt i marts blev Mittelstädt den første tyske landsholdsspiller, der gav sin støtte til "Major Tom". På det tidspunkt var der flere fans online, der prøvede at få hittet fra 1980'erne til at blive den nye målhymne.

Mittelstädt og resten af holdet får mulighed for at høre hittet på mandag i den næstsidste testkamp mod Ukraine i Nürnberg.