Fem gyldne minutter gav Holland billet til semifinale mod England

Fem gyldne minuttutter gav Holland billet til semifinale mod England
Fem gyldne minuttutter gav Holland billet til semifinale mod EnglandProfimedia
Holland var længe bagud mod Tyrkiet i EM-kvartfinalen, men formåede med to mål på fem minutter med et kvarter igen at dreje kampen til deres fordel og med en 2-1 sejr er de nu klar til semifinalen mod England.

Det hollandske fodboldlandshold var længe bagud 0-1 mod Tyrkiet, men på to sene mål blev kampen vendt på hovedet.

Holland endte med at vinde EM-kvartfinalen knebent med 2-1.

Dermed skal Holland nu møde England, der tidligere vandt sin kvartfinale over Schweiz efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

Holland - Tyrkiet - Kamp-statistik
Holland - Tyrkiet - Kamp-statistikOpta by Stats Perform

Tyrkiet havde generelt stor ære af kampen mod Holland, der skulle bruge alle ressourcer i anden halvleg for at afværge et truende nederlag.

Først ved at score de to mål og siden med at holde stand mod tyrkerne, der pressede på for at udligne og var tæt ved det flere gange.

Men Holland klarede skærene og står nu blandt de fire bedste nationer ved EM.

I den anden EM-semifinalen skal Frankrig og Spanien mødes.