Glad Griezmann trods undervældende Frankrig indtil videre ved EM

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Glad Griezmann trods undervældende Frankrig indtil videre ved EM

Antoine Griezmann griber bolden efter Frankrigs sejrsmål mod Belgien
Antoine Griezmann griber bolden efter Frankrigs sejrsmål mod BelgienReuters
Antoine Griezmanns tilbagevenden til det franske hold viste sig ikke at være overbevisende, da de måtte kæmpe hårdt for at slå Belgien i ottendedelsfinalen ved EM 2024, men han var stadig glad for deres fremskridt til kvartfinalen.

Griezmann, der længe har været en fast bestanddel af Les Bleus' holdopstilling, blev droppet til den sidste gruppekamp mod Polen efter flere ineffektive præstationer, men blev genindkaldt i en usædvanlig rolle i højre side af angrebet til mandagens 1-0-sejr i Düsseldorf.

Han var en af tre angribere for franskmændene i en formationsændring fra landstræner Didier Deschamps, men han kunne ikke finde de rigtige kombinationer med Kylian Mbappe eller især Marcus Thuram, da Frankrig var begrænset til langskud i første halvleg.

"Det var stadig et nyt system for os, man skal vænne sig til det," sagde Griezmann.

"Træneren kom ind på mit værelse. Han fortalte mig, hvor han ville have mig til at spille. Jeg svarede: 'Rolig, træner, jeg er her for dig, jeg er her for holdet'. Han ved, hvor jeg kan lide at spille, men jeg vil altid give alt for holdet, for denne træner. Han har tillid til mig, og jeg prøver at give ham noget tilbage."

Griezmann nød den uvante rolle.

"Jeg er ikke en fløjspiller, der tager kampen op mod forsvarsspillere en mod en. Jeg er mere interesseret i at spille en-to," sagde han til journalisterne.

"Jeg kan spille på alle positioner. Uanset hvor jeg er, vil jeg give mig 100 % hele tiden."

Antoine Griezmanns varmekort mod Belgien
Antoine Griezmanns varmekort mod BelgienReuters, Opta by StatsPerform

Griezmann sagde, at grundlaget for sejren blev lagt af en stærk præstation fra de fire bagerste.

"Det var en fantastisk kamp defensivt for holdet. Uden et godt forsvar kan man ikke komme langt. Vi er meget glade og stolte over at være i kvartfinalen.

"Belgierne spillede rigtig godt," sagde Griezmann.

"Jeg kunne virkelig godt lide dem. Det var svært for os, men i sidste ende lykkedes det os at gøre forskellen med indskiftningen af Kolo (Randal Kolo Muani)."

Indskiftede Kolo Muanis afrettede skud fem minutter før tid sikrede sejren, og Frankrig holdt dermed sit tredje clean sheet i turneringen.