Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Hollands Premier League-forbindelse giver krydderi til semifinale

Hollands trup består af syv Premier League-spillere
Hollands trup består af syv Premier League-spillereReuters
En stærk Premier League-indflydelse på begge sider kan sikre en spændende kamp, når England møder Holland i EM-semifinalen, siger den hollandske forsvarsspiller Micky van de Ven..

Langt størstedelen af den engelske trup har hjemmebane, mens den hollandske trup på 26 mand ved turneringen omfatter syv spillere fra Premier League-klubber.

"Når man ser kvaliteten af spillerne fra begge hold, tror jeg, at man kan forvente, at niveauet og rytmen i spillet bliver virkelig højt," sagde Van de Ven på et pressemøde.

"Forhåbentlig er det os, der har bolden mere end England, så det er England, der løber, men jeg forventer en kamp med høj intensitet," sagde Tottenham Hotspur-forsvareren, der kun er blevet brugt som indskifter i Tyskland.

"Vi forstår, at de har fået meget kritik fra de engelske medier, men de er i semifinalen, og det siger alt, hvad der er nødvendigt om det engelske hold. Jeg synes, de spiller defensivt, men vi vil analysere dem ordentligt i aften, men jeg kan allerede nu sige, at de har masser af kvalitet."

Cody Gakpo, som spiller for Liverpool, sagde, at i betragtning af kvaliteten af spillerne i det engelske set-up håbede han på en rigtig god kamp på onsdag.

Gakpo, 25, skiftede til Premier League for to sæsoner siden med blandede resultater, da han blev tvunget til at spille i en række forskellige angrebsroller, men ved EM 2024 har han klart vist, at han er bedst på venstre fløj. Hans tre mål gør ham til delt topscorer i turneringen.

"Jeg var venstre fløj før skiftet til Liverpool, og det har altid været min præference, men i løbet af de sidste halvandet år har træneren haft brug for, at jeg spiller et andet sted, og jeg har forsøgt at gøre mit bedste."

Skiftet til England har gjort ham til en bedre spiller, tilføjede han.

"Jeg tror, at meget har ændret sig i mit liv, da jeg flyttede til Liverpool, en stor klub, en fantastisk klub, fantastiske fans og meget, meget gode spillere omkring mig.

"Jeg lærte meget af manageren (Jürgen Klopp). Det udviklede mig meget som person og som spiller. Jeg er meget glad for det skifte, jeg har foretaget."

Gakpo sagde, at det hollandske hold havde følt sig selvsikre i Tyskland.

"Der var altid en tro i gruppen på, at vi kunne nå langt. Bortset fra én kamp har følelsen altid været god," sagde han og henviste til 3-2-nederlaget til Østrig, som sendte hollænderne ned på tredjepladsen i gruppe D og sendte dem i ottendedelsfinalen som heldige tabere.

De har siden slået Rumænien 3-0 og Tyrkiet 2-1.

"Forhåbentlig er det ikke det sidste, I har set til os," sagde Gakpo.