John Stones sendt i isolation: England forsøger at forhindre sygdom i EM-lejren

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

John Stones sendt i isolation: England forsøger at forhindre sygdom i EM-lejren

John Stones under tirsdagens træning
John Stones under tirsdagens træningProfimedia
Forsvarsspilleren fra Manchester City er blevet isoleret fra resten af det engelske landshold, for at forhindre spredning af en sygdomsvirus i truppen forud for EM 2024.

"John har følt sig dårlig siden tirsdag. Vi så ham ikke til træning i dag, og hans deltagelse i søndagens kamp mod Serbien er nu tvivlsom", lyder det fra en talsmand fra holdet til det engelske medie Daily Mail.

Stones har allerede havde kæmpet med en ankelskade, men var tilbage på træningsbanen i Jena tirsdag. Dagen efter måtte han så trække sig med sygdom. Dette skaber usikkerhed omkring hans deltagelse i Englands åbningskamp i Gruppe C mod Serbien.

I mellemtiden er Lewis Dunk blevet gjort klar til at træde ind i Stones' sted. Dunk deltog aktivt i holdets træning onsdag og arbejdede især med den defensive organisation.

"Jeg håber selvfølgelig at spille. Jeg er her ikke bare for feriens skyld", siger Brighton-forsvareren.

Dunk, som for nylig er trådt ind i truppen efter Harry Maguires skade, erkendte også, at hans præstation under marts-landskampene ikke var optimal. Her stod Dunk for en brøler i kampen mod Belgien, der gav Belgien en scoring ved Aston Villa-spilleren Youri Tielemans.

"Det gik ikke som ønsket i den samling. Men fejl sker, og det handler om, hvordan man kommer tilbage fra dem. Jeg er her for at spille og vinde kampe”, siger han.

Holdet har i denne uge arbejdet intensivt på at forberede sig på Serbiens angriber Aleksandar Mitrovic.

"Han er en stærk angriber, der elsker at score mål. Vi skal være opmærksomme og markere ham tæt”, lyder vurderingen fra Dunk.

Hvis Stones ikke kan spille på søndag, vil det være endnu stor skuffelse for den 30-årige englænder, der har fået store dele af sæsonen ødelagt med skader.

Således er det kun blevet til 26 kampe i hele sæsonen på tværs af alle turneringer for Manchester City.