Landsholdet chartrer fly og dropper lang bustur til Dortmund

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdet chartrer fly og dropper lang bustur til Dortmund

Det danske landshold slipper for en lang bustur.
Det danske landshold slipper for en lang bustur.Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Logistikken er gået i orden, så landstræner Kasper Hjulmand får et vigtigt ønske opfyldt inden Danmarks EM-ottendedelsfinale mod Tyskland.

Det er lykkedes at chartre et fly, der fredag eftermiddag skal transportere de danske landsholdsspillere fra EM-basen i Sydtyskland og over til Ruhr-området, hvor lørdagens ottendedelsfinale skal spilles.

Dermed slipper landsholdsspillerne for en lang køretur i bus fra basen nær Freudenstadt til Dortmund.

Uden kø - og de kan være lange på autobahn om fredagen - kan turen klares på cirka fem timer i bil, men da spillerne kører i en stor bus, ville rejsetiden være endnu længere. Men det slipper de altså for.

I stedet kan landsholdet træne i Freudenstadt fredag formiddag. Derefter kan spillerne sætte sig i en bus og køre en time til lufthavnen i Stuttgart, før der venter cirka en times flyvetur til Dortmund.

Spillerne skal besigtige banen på Westfalen Stadion fredag aften, men de skal ikke træne på den, inden det går løs i ottendedelsfinalen.

Ifølge landsholdsspilleren Yussuf Poulsen er det langt mere optimalt med en kort flyvetur til Dortmund, end hvis holdet skulle have en inaktiv og drænende dagsrejse i bus.

"Det er fint, at vi kan flyve. Der er langt herfra til Dortmund."

"Det gør helt sikkert en forskel, at vi kan flyve i stedet for at køre i bus. Rejsetid i en bus, hvor man sidder stille i lang tid, er ikke 100 procent optimalt. Så det er en fin løsning, at vi flyver derhen," siger Yussuf Poulsen torsdag formiddag.

Efter ottendedelsfinalen overnatter spillerne i Dortmund. Søndag flyver de tilbage mod EM-basen, hvis der venter en efterfølgende kvartfinale mod enten Spanien eller Georgien. Den spilles i Stuttgart i kort køreafstand fra landsholdets base.