Landsholdet har studeret Tyskland i månedsvis: Vi ved alt om Tyskland

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landsholdet har studeret Tyskland i månedsvis: Vi ved alt om Tyskland

Kasper Hjulmand på pressemøde
Kasper Hjulmand på pressemødeLiselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Fodboldlandstræner Kasper Hjulmand har en klar idé om, hvad der venter hans mandskab, når Danmark på lørdag spiller EM-ottendedelsfinale mod værtsnationen Tyskland.

Siden lodtrækningen i begyndelsen af december sidste år har det stået klart, at Danmark meget vel kunne ramle ind i Tyskland i knockoutfasen, og derfor har Hjulmand og hans analytikere nøje analyseret det tyske landshold gennem foråret og i de tre EM-gruppekampe.

Det siger landstræner Kasper Hjulmand onsdag eftermiddag - cirka 15 timer efter, at det stod klart, at Tyskland er Danmarks næste EM-modstander.

"Siden lodtrækningen har vi haft øget fokus på Tyskland. Alle hold, der har været sandsynlige modstandere, har vi selvfølgelig kigget på".

"Jeg har fulgt Tyskland gennem hele året og fulgt med i alt, hvad de har gjort. Jeg kender nogen fra trænerstaben, og jeg talte også med Hansi Flick (daværende landstræner, red.) efter VM, og jeg kender tysk fodbold rigtig godt".

"Jeg har set alle deres kampe. Vi ved alt om Tyskland", siger Kasper Hjulmand.

Landstræneren har også set Tysklands tre gruppekampe ved EM - sikre sejre over Skotland og Ungarn samt en deler mod Schweiz - og de kampe har styrket hans opfattelse af, at Tyskland er en af EM's favoritter.

"For mig var Tyskland inden slutrunden en af de klare favoritter, for jeg synes, mange ting er gået op i deres spil, efter at de har fået Toni Kroos tilbage på holdet, for han giver ro og balance".

"De har rutinerede spillere sat sammen med unge, blomstrende spillere i deres system. Ilkay Gündogan fylder utrolig meget, for han er en hybrid, der binder offensiven og defensiven sammen".

"Tyskland er kommet utrolig godt fra land ved EM og har haft et godt udtryk - blandt de allerbedste udtryk ved EM - så det er en topmodstander, og vi glæder os", siger Kasper Hjulmand.

Han pointerer dog også, at tyskerne så "menneskelige" ud senest i 1-1-kampen mod Schweiz, og at han har en god fornemmelse på sit eget holds vegne.

Under slutrunden har Hjulmand sendt et hold af spejdere ud for at følge de andre EM-kampe på stadion. Derfor kan landstræneren også hurtigt finde analyser frem af kvart- og semifinalemodstandere, hvis Danmark skulle avancere yderligere ved EM.