Landstræner garanterer Ronaldo og målmand startpladser

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Landstræner garanterer Ronaldo og målmand startpladser

Landstræner garanterer Ronaldo og målmand startpladser
Landstræner garanterer Ronaldo og målmand startpladserProfimedia
39-årige Cristiano Ronaldo bliver ikke sparet, når Portugal onsdag møder Georgien i sin sidste gruppekamp ved EM i fodbold.

Portugiserne er sikre på at gå videre som etter i gruppen, men der bliver ikke tale om at skifte ti spillere, som Spanien gjorde mod Albanien mandag, fastslår landstræner Roberto Martínez.

"Det bliver et stærkt hold. Det bliver ingen revolution", siger Martinez ifølge nyhedsbureauet dpa.

Anfører Ronaldo og førstekeeper Diogo Costa starter som i de to første kampe mod Tyrkiet og Tjekkiet, garanterer landstræneren.

"Jeg kan fortælle, at kaptajnen er i startopstillingen. Han spillede en af testkampene, han har haft en meget god sæson og har spillet mange minutter".

"Det er vigtigt at fastholde rytmen, for det er ikke godt for en spiller at starte og stoppe", siger Martinez ifølge AFP.

Ronaldo, der nu spiller for Al-Nassr i Saudi-Arabien, har scoret 130 mål i 209 kampe for Portugal siden debuten i 2003.

Superstjernen var genstand var flere baneløberes interesse i 3-0-sejren over Tyrkiet, og til sidst blev det tydeligvis for meget for ham.

"Han var været på landsholdet i mere end 20 år, han er meget erfaren og ved, hvor meget fansenes støtte betyder. Ikke kun Portugals fans, men fodboldfans generelt".

"Jeg håber ikke, der kommer flere baneløbere, for det er farligt og ikke godt for fodbolden. Det er en del af fodbold, vi ikke ønsker at se", siger Martinez.

Georgien skal besejre Portugal for at have chancen for at avancere til knockoutfasen. Kampen sættes i gang i Gelsenkirchen onsdag klokken 21.