Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Nagelsmann vemodig over profils stop: Vi kommer til at savne Müller

Thomas Müller vinker farvel til landsholdet.
Thomas Müller vinker farvel til landsholdet.JOSE BRETON/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Efter EM-slutrunden har Thomas Müller besluttet sig for at vinke farvel til landsholdet efter mange års trofast tjeneste.

Det gik ikke, som Tyskland håbede under sommerens EM-slutrunde. Et exit i kvartfinalen satte en stopper for drømmen om at vinde EM-titlen på hjemmebane. 

Der er lidt mere malurt i bægret for Julian Nagelsmann, landsholdet og de tyske fans. 34-årige Thomas Müller har nemlig besluttet sig for at stoppe på det tyske landshold. 

Müller har været en del af landsholdet, mens de har været blandt de bedste i verden, hvilket kom til udtryk, da de i 2014 vandt VM i Brasilien. Siden debuten i 2010 er det blevet til 131 landskampe og 45 mål.

Julian Nagelsmann har trænet Müller både på landsholdet og i Bayern München.

Han har udtrykt sit vemod over, at Müller stopper.

"Jeg oplevede Thomas (Müller, red.) som en meget intelligent spiller - både fodboldmæssigt og følelsesmæssigt. Så meget,som jeg beklager, at han ikke længere er hos os, håber jeg, at Thomas fortsat vil forme tysk fodbold i fremtiden - som FC Bayern-spiller og i andre roller i fremtiden. Vi kommer til at savne ham meget på landsholdet." fortæller Nagelsmann ifølge det tyske medie Kicker.

Også det tyske fodboldsforbunds direktør, Rudi Völler, roser Thomas Müllers betydning for tysk fodbold.

"Ingen er som Thomas Müller. Hans værdi for tysk fodbold kan ikke overvurderes. Uanset, om han har spillet for FC Bayern eller landsholdet i årenes løb, har Thomas altid givet holdene et klart udtryk, været en eksemplarisk karakter og en topangriber. Hans spil er uortodokst, intuitivt, uforudsigeligt og succesfuldt af netop den grund."

I den kommende sæson kommer Müller til at kæmpe for spilletid i Bayern, som skal forsøge at erobre Bundesliga-titlen tilbage.